,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

HÜDA PAR'dan seçim açıklaması

HÜDA PAR'dan seçim açıklaması
HÜDA PAR Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, partisinin yerel seçimlerle ilgili aday ve seçim kampanyası hakkında açıklamada bulundu.

HÜDA PAR Genel Merkezinde yaptığı açıklamada Şahin, partisinin 31 Mart'taki yerel seçimlerde aday ve seçim kampanyası hakkında açıklamada bulundu. Şahin, 26 büyükşehir, 51 il ve 702 ilçe toplam 779 belediye başkan adayı çıkardıklarını ve Türkiye'nin 81 ilinde oy pusulalarında HÜDA PAR'ın logosunu ve ismini göreceğini belirtti.

'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' için Türkiye'nin 81 ilinde pusulada HÜDA PAR logosu olacağını belirten Şahin, "Aziz milletimiz! 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Türkiye genelinde kendi logomuz ve adaylarımızla gireceğimizi daha önce Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu açıklamıştı. Bu doğrultuda Genel Merkezimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Belediye Başkan Adaylarımız, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımız belirlenmiştir. Partimiz tarafından bugüne kadar 5 farklı ilde aday tanıtım toplantıları düzenlendi. Toplamda 26 Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 51 İl Belediye Başkan Adayı ve 702 İlçe Belediye Başkan Adayımızı ilan ettik. Daha önce İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkarmama kararı almıştık. Ancak İstanbul’un 39 ilçesinde, Ankara’nın 25 ilçesinde, İzmir’in 30 ilçesinde ve Bursa’nın 17 ilçesinde İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. Yani söz konusu dört büyükşehrin de ilçelerinin tamamında seçime HÜDA PAR logosu ve kendi adaylarımızla gireceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz." dedi.

"Vatandaşlarımız, Türkiye’nin 81 ilinde oy pusulalarında HÜDA PAR’ımızın logosunu ve ismini görecek, tercihlerini HÜDA PAR’dan yana kullanabileceklerdir"

Açıklamasının devamında Şahin, şunları aktardı:

"Kıymetli vatandaşlarımız! Partimiz tarafından ilan edilen 26 Büyükşehir, 51 İl ve 702 İlçede Belediye Başkan Adaylarımıza ilişkin listeleri ve Türkiye’nin tamamında Belediye Meclis Üyeliklerine ve İl Genel Meclis Üyeliklerine ilişkin aday listelerini 19 Şubat tarihi itibariyle İl ve İlçe Seçim Kurullarına teslim etmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımız, Türkiye’nin 81 ilinde oy pusulalarında HÜDA PAR’ımızın logosunu ve ismini görecek, tercihlerini HÜDA PAR’dan yana kullanabileceklerdir. HÜDA PAR’ın İlanen belirttiği adaylar, memleketin özlemini çektiği dürüst, ahlaklı ve hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacaklardır. Mevcut siyasetin kısır döngüsü içerisinde sorunlarının çözümünü bekleyen vatandaşlarımıza #BuSeferHÜDAPAR diyerek partimizin liyakat sahibi kadrolarına il ve ilçelerini yönetme yetkisini vermeleri çağrısında bulunuyoruz."

Şahin, "Son olarak 31 Mart Yerel Seçimleri için Başta Genel Merkezimize, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza müracaat ederek partimiz logosu altında aday olmak isteğini belirten tüm vatandaşımıza şükranlarımızı sunuyor, seçimlerin huzur ve sükûnet içerisinde tamamlanmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55