,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 23 °C

HÜDA PAR’dan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

HÜDA PAR’dan AK Parti’ye hayırlı olsun ziyareti
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl başkanlığına atanan Murat Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

 

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve İl Başkan Yardımcıları ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, AK Parti İl Başkanlığına atanan Murat Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

HÜDA PAR heyetini AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye ve Gaziantep gündeminde son yaşanan gelişmeler ele alındı.

Gaziantep'in sorunlarının ve halkın taleplerinin de ele alındığı ziyarette, sağlık, eğitim, trafik, ekonomi ve depremzedelerin sorun, sıkıntı ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin’e yeni görevinde başarılar dileyen HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, HÜDA PAR olarak her zaman için Türkiye’nin, Gaziantep’in ve milletin menfaatini önceleyerek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Memleket menfaatleri söz konusu olduğunda parti menfaatlerini bir kenara bıraktıklarını ifade eden Göçer, HÜDA PAR olarak her zaman için önceliklerinin ülkenin ve milletin geleceği olduğunu belirtti.

HÜDA PAR olarak her zaman deprem bölgesinde olduklarını ifade eden Göçer, “6 Şubat'ta ciddi bir afet yaşadık. 50 bine yakın insanımız can verdi, ciddi yıkımlar oldu. Zor günlerden geçiyoruz. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Rabbime şükürler olsun, yaraların önemli bir kısmı sarıldı. Yaralar tamamen sarılması için yapılan çalışmaların takipçisi olacağız. Temennimiz bir an önce depremzede vatandaşlarımızın kalıcı konutlarına geçmesidir. Her zaman deprem bölgesinde olmak için büyük bir gayret gösterdik. Hep depremzede kardeşlerimizle buluştuk. Rabbime hamdolsun inşallah dimdik doğrulacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göçer ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gaziantep'in sorunlarının giderilmesi ve halkın taleplerinin karşılanması konusunda yapılacak iş birliği için her zaman hazır olduklarını belirten Çetin, deprem bölgesindeki yaraların sarılması için ciddi bir çabanın olduğuna vurgu yaptı.

Göçer de gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Çetin’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile sona ererken, ziyaretin sonunda Göçer, Çetin’e Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi motifli tablo hediye etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55