,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu: CHP demek istibdat demektir!

HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu: CHP demek istibdat demektir!
Partisine yönelik her türlü iftira ve karalamayı yapan CHP’ye yanıt veren HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, “CHP demek, halkın iradesini yok sayan darbecilik geleneğinin yeniden sahneye çıkması demektir.” dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren HÜDA PAR, CHP tarafından her türlü iftira ve karalamalara maruz kalmaya devam ediyor.

Söz konusu karalama ve iftiralara sert yanıt veren HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu, CHP’nin camileri ahıra çevirme, ezanı ve Kur’an eğitimini yasaklama ve darbelerle geçen geçmişine vurgu yaptı.

CHP’nin halkın inanç ve değerlerine yönelik yapmış olduğu tahribatlara vurgu yapan Emiroğlu; “Tek Parti Dönemi’nde camileri ahıra çeviren, ezanı ve Kur’an eğitimini yasaklayan CHP, siyasi tarihi boyunca hep milletimizin inancıyla ve manevi değerleriyle uğraştı. Bu zihniyet; manevi değerlerimizi hedef alan yaklaşımları, ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumuyla memleketimize ve insanımıza büyük zararlar verdi.” şeklinde konuştu.

CHP geçmişinin darbelerle anıldığını belirten Emiroğlu, “CHP, tarihinin hiçbir döneminde darbelere ve muhtıralara karşı milletin yanında yer almadı. 12 Eylül 1980 darbecilerinin sivil iktidardan daha demokrat olduklarını savunan bu zihniyet, 28 Şubat'ın da bizzat planlayıcısı ve tetikçisidir. Yakın dönemde 28 Şubat generalleri ile ülkeyi anarşiye sürüklemek isteyenlerin serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu, darbeci zihniyete ve onlara uşaklık edenlere özgürlük vaadinde bulunmaktan da geri durmadı.” İfadelerini kullandı.

CHP’nin başında olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Emiroğlu, "Kim darbe girişimi yaparsa o tankın önüne ilk ben çıkacağım’ diyen ancak 15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanı’ndan darbecilerin izniyle ayrılan Kılıçdaroğlu, geceyi Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde TV karşısında geçirdi. 15 Temmuz darbe girişimini tiyatro ve kontrollü darbe olarak değerlendiren Kılıçdaroğlu, darbecilerle aynı söylemleri kullanmakta da bir beis görmedi.” dedi.

HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu, CHP’nin baskıcılığına da vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“İşte CHP budur. CHP demek, halkın iradesini yok sayan darbecilik geleneğinin yeniden sahneye çıkması demektir. CHP demek, küresel emperyal güçlere bu memlekette yeni alanlar açılması demektir. Unutmayın! CHP demek; baskıcı, dayatmacı zihniyetin memlekete hâkim olması demektir." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55