,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

HÜDA PAR Sözcüsü milletvekili adayı Ramanlı: Bugün 100 yıl öncenin kâbusuna bizi uyandırmak isteyen bir güruh var

HÜDA PAR Sözcüsü milletvekili adayı Ramanlı: Bugün 100 yıl öncenin kâbusuna bizi uyandırmak isteyen bir güruh var
AK Parti listesinden Batman 2'nci sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, bugün 100 yıl öncenin kâbusuna kendilerini uyandırmak isteyen bir güruhun olduğunu söyledi.

Batman'da AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı. Tanıtım toplantısına; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti İl Başkanı A. Akif Gür, milletvekili adayları, belediye başkanları, partili yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti listesinden Batman 2'nci sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, burada yaptığı konuşmada, bugün 100 yıl öncenin kâbusuna kendilerini uyandırmak isteyen bir güruhun olduğuna vurgu yaptı.

Millete geçmiş dönemin kâbusunu yaşatmak isteyenlerin asla muvaffak olamayacaklarını belirten Ramanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 15 Mayıs'ta da cumhurbaşkanı olarak göreceklerini ifade etti.

"Milletin iradesine eskiden olduğu gibi ket vurmaya çalışan vesayet odakları iktidar rüyası görmeye başladılar" 2023 seçimlerinin çok önemli olduğuna işaret eden Ramanlı, "Bu seçimin önemini dışarda olup da bilmeyen yüzbinlerce, belki de milyonlarca insan var. Bugün buradan dağılıp gittiğimizde 30 günlük çok kısa bir süreç içerisinde benim hepinizden bir ricam var. Bugün 100 yıl öncenin kâbusuna bizi uyandırmak isteyen bir güruh var. Bunun farkındayız. Milletin iradesine eskiden olduğu gibi ket vurmaya çalışan vesayet odaklarıyla, bu ülkenin iradesine ipotek koymak isteyenler 80 yıl sonra ilk kez bir iktidar rüyası görmeye başladılar." dedi.

"Sayın Cumhurbaşkanını 15 Mayıs'ta da cumhurbaşkanı olarak göreceğiz inşallah" Bugün artık cumhuriyetin ikinci yüzyılına damgasını vuracak bir milli irade perspektifinin önlerinde durduğunu vurgulayan Ramanlı, şöyle devam etti: "Bu milli irade perspektifine bizler de, AK Partili kardeşlerimiz de, Yeniden Refah Partili kardeşlerimiz de inanıyor ve güveniyoruz. Emin olabilirsiniz; bugün millete 20-25 sene öncekinin kâbusunu yaşatmaya çalışanlar muvaffak olamayacaklardır. Biz buna inanıyoruz. Ve Sayın Cumhurbaşkanını 15 Mayıs'ta da cumhurbaşkanı olarak göreceğiz inşallah."

"Yeni ve yerli anayasayı mümkün kılmanın yolu Mecliste nitelikli bir çoğunluğu sağlamaktan geçiyor"

"Mesele sadece cumhurbaşkanını seçtirme meselesi değildir." diyen Ramanlı, "İkinci yüzyıla girerken Mecliste temsiliyeti en yüksek derecede sağlamamız da gerekiyor. Çünkü bu milletin rüyası, yıllardır bir özlemi var. O da inanç ve değerlerine uygun, ideoloji dayatmayan, herkesin hak ve özgürlüklerden eşit olarak istifade edebileceği, vesayetten arındırılmış yeni ve yerli bir anayasa. Bunu mümkün kılmanın yolu Mecliste nitelikli bir çoğunluğu sağlamaktan geçiyor." ifadelerini kullandı.

"Mümkün olan en yüksek sayıda milletvekilini inşallah Meclise taşıyacağız" Yeni ve yerli bir anayasa için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini kaydeden Ramanlı, "Bunun için Batmanlılar olarak üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. İnşallah buna muvaffak olacağız. Mümkün olan en yüksek sayıda milletvekilini Cumhur İttifakı olarak Meclise taşıyacağız inşallah. Taşıyalım ki ikinci yüzyılımızda artık milletimizin gönül huzuruyla, gönül ferahlığıyla kabul edeceği yeni bir anayasaya hep birlikte kavuşalım." diye konuştu.(İLKHA)




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55