,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız
HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, "Yerel hizmetlerin HÜDA PAR'a ihtiyacı var, belediyeciliğin HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Belediyenin malı, yetim malı gibidir. Yetim malı gibi belediyenin mallarını koruyacağımıza söz veriyoruz." dedi.

HÜDA PAR Milletvekili Dinç, partisinin Malatya 3'üncü Olağan Kongresi'ne katılarak bir konuşma yaptı.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Dinç, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'da ve diğer şehirlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Gazze'de işgalci rejimin devam eden soykırımına değinen Dinç, mevcut küresel sistemin katliamları durduramadığına dikkat çekerek bu düzenin artık değişmesi gerektiğini kaydetti.

Gazze'de yaşanan soykırım ve katliam sonrası dünya halklarının artık işgalci siyonist rejimin gerçek yüzünü ve hakikatleri daha iyi gördüğünü ifade eden Dinç, Gazze halkına acil bir şekilde insani yardım ulaştırılması gerektiğini vurguladı.

İşgal katliamlarına ortak olan ABD'nin, Malatya'daki üslerinin kapatılması çağrısında bulunan Dinç, "Terör şebekesiyle ticaret yapılır mı? Yapılmaz. Ticaret yaparsan yardım yataklık olur terörle. Terör şebekesi ile ticari ilişkilerimizi keselim, ekonomik, askeri ne kadar ilişkiler varsa bir an önce kesilmeli ve o bir devlet olarak tanınmamalıdır. Bir an önce de biz de artık elçimizi onlardan çekip onların elçisini de süresiz bir şekilde sınır dışı etmeliyiz." diye ekledi.

Dinç, deprem sürecinde halkın yanında yer aldıklarını hatırlatarak depremzedelerin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

"Tam kadro seçime girecek şekilde hazırlığımızı yapmışız"

31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere işaret eden Dinç, "Meclis'te bir temsiliyet sağladık. İstiyoruz ki yerelde de temsiliyeti sağlayalım. Çünkü yerel hizmetlerin de HÜDA PAR'a ihtiyacı var, belediyeciliğin HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Çünkü HÜDA PAR'a göre belediyenin malı, yetim malı gibidir. Yetim malı gibi belediyenin mallarını koruyacağımıza buradan söz veriyoruz. Ve yerel yönetimlerde biz belediyeciliğin torpil veya işe alma yeri dışında, belediyecilik denilince HÜDA PAR'da herkes görecek ki, hizmet akla gelecek. Bu konuda Allah'a hamdolsun 81 vilayetimizde, 922 ilçemizde tam kadro seçime girecek şekilde hazırlığımızı yapmışız. Rabbim inşallah çıktığımız bu hayır yolunda bizi mahcup etmesin." diye konuştu.

"HÜDA PAR bu ülkenin üzerinde oynanan oyunun farkındadır"

Ülkede birçok sorunun olduğunu, bunlardan birinin de nesli ve gençliği ifsat projeleri olduğunu aktaran Dinç, "Kadına şiddet' kılıfı altında aslında aileleri, yuvaları dağıtmak istiyorlar. Bunlar bilinçli olarak, bununla aslında neslimizi bozmaya çalışıyorlar. Kadına şiddete sebep olan yüzde 80 nedir biliyor musunuz? Zinadır, zinaya götüren yollardır, nikahsız birlikteliklerdir. Peki bunlar, İstanbul Sözleşmesi'nde ve 6284'te buna dair tek bir kavram kullanıyorlar mı? Gelin sebepleri ortadan kaldıralım. Eğer zina kadına şiddete sebep oluyorsa, nikahsız birliktelikler kadına şiddete sebep oluyorsa ya da aldatmalar kadına şiddete sebep oluyorsa gelin bunlara bir yaptırım yapın. Bir diğer sebep neymiş biliyor musunuz? Şiddete yüzde 78 sebep olan alkol. Alkol kullananlar kadına şiddeti uyguluyorlar. Peki, kadına şiddetten bahsedenler sizce alkol ile ilgili tek bir kavram kullanıyorlar mı? Bunların dertleri kadına yönelik şiddeti önlemek değil, kadınları sömürmektir, kadınların cinsiyeti üzerinden onların duygularını sömürmektir. İşte HÜDA PAR olarak bu oyunun farkındayız. Bazıları diyor ya, 'Bu HÜDA PAR'a niye saldırıyorlar?' HÜDA PAR bu ülkenin üzerinde oynanan oyunun farkındadır. Bizim üzerimizde oynanan oyunun farkında olduğumuz için bize bu kadar düşmanlık ediyorlar. Ama olsun; şunu da çok iyi biliyorlar ki HÜDA PAR sözünü esirgemez, hiçbir şekilde onların karşısında boyun eğmez." şeklinde konuştu.

Sanat Sokağı Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen Kongrede, tek listeyle gidilen seçimi, mevcut İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer kazandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55