,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 19 °C

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Gazze'de yaşananlara rağmen halen gıda gemilerinin israile gitmesi bir utançtır

HÜDA PAR Milletvekili Demir: Gazze'de yaşananlara rağmen halen gıda gemilerinin israile gitmesi bir utançtır
Seçim çalışmaları için Mardin'de bulunan HÜDA PAR Milletvekili Şehzade Demir, seçime rağmen gündemlerinde daima Gazze olduğunu,yaşananlara rağmen halen ciddi bir adım atılmamasına tepki gösterdi.

Bir dizi ziyaret ve seçim çalışmaları için Mardin'de bulunan HÜDA PAR Milletvekili Şehzade Demir, partisinin Midyat Belediye Başkan adayı Adnan Bozkurt'un STK,muhtarlar ve halkla buluşma programında konuştu.  

"HÜDA PAR olarak Gazze'deki soykırım asla aklımızdan çıkmıyor" 

Gazze'de 5 aya yakındır işgalci siyonist terör şebekesinin soykırım yaptığını hatırlatan Demir şunları kaydetti:  
 
"Elbette ki bizim bu ağır süreçte her zaman için ilk sözümüz Filistin ve Gazzeli kardeşlerimiz içindir. Emin olun bunları hatırladığımız zaman boğazımızdan lokma geçmiyor.  Bunların çocuklarının yaşadıkları sıkıntıları hatırladığımız zaman çocuklarımızla oturup hasbihal etmek içimizden geçmiyor.  yıkılan evleri, memleketleri, şehirleri gördüğümüz zaman hayat bizim için zehir oluyor. Her geçen gün de göründüğü kadarıyla biz onları, bu katliamlara maruz kalmalarını kanıksıyoruz. Tepkimiz azalıyor, ilgimiz azalıyor, hassasiyetimiz zayıflıyor. Bu çok tehlikeli bir durum. Evet bir seçim sürecindeyiz. Memleketimizin dünya kadar sorunu, çözülmesi gereken meseleleri, kardeşliğe dair ,devletimize dair, alt yapı ve üst yapıya dair sorunlu meseleleri var. Fakat emin olabilirsiniz, HÜDA PAR olarak bizim Gazze'deki soykırım asla aklımızdan çıkmıyor. Medya belki bizi görmüyor ama,her açıklamada her safhada her fırsatta,mecliste,sosyal medyada ve buna benzer her toplantıda  her bir yetkili ile bir araya geldiğimizde bu konuyu gündeme getiririz. Bu zulmü bitirmek için kimin elinden ne geliyorsa yapsın." 

"İslam ümmeti olarak onlara bir yudum su ,bir kuru ekmek ulaştıramıyorken her gün 8-10 gıda gemisinin israile gitmesi asla kabul edilebilecek bir durum değil" 

Demir, "Bugün dünya emperyalizmin küresel güçlerinin tamamı yerli işbirlikçileriyle kendi memleketlerini satan, Müslüman ülkelerinin liderleriyle HAMAS'ı yok etmek Filistin davasını bitirmek ve siyonizmin önünü açmak için seferber olmuş. Bu İslam ümmeti için çok trajikomik ve acı verici bir durum. Bu bir gerçek. Biz bu hassasiyeti her şeyin üstünde tutuyoruz. Türkiye'nin bu anlamdaki duruşunu ve tavrını da aynı şekilde tek kelimeyle ifade edeyim, bizim için utanç verici bir durum. Bütün dünya siyonizmle bir olup, her gün 200, 300, 500 kardeşimizi katlederken, iki milyarlık İslam ümmeti olarak onlara bir yudum su ,bir kuru ekmek ulaştıramıyorken, memleketimizden hemen hemen her gün  8-10  gemi gıdanın ulaşılması asla ve asla kabul edilecek bir durum değil . Ülkemizin hiçbir yöneticisinden, Müslüman bir toplum olan Türkiye halkına memlekete bu utancı yaşatmaya hakları yoktur. Ümit ederim ki, en kısa sürede bu tavır değiştirilir. En azından ticari ilişkiler kesilir. Bizim kardeşlerimizin en azından gönlü alınmış olur. Ümidimiz ve beklentimiz budur." Şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55