,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

HÜDA PAR Kocaeli İl Kongresi gerçekleştirildi

HÜDA PAR Kocaeli İl Kongresi gerçekleştirildi
HÜDA PAR Kocaeli İl Başkanlığının düzenlediği 4. Olağan İl Kongresinde yapılan oylamayla, İbrahim Yolcu yeni il başkanı olarak seçildi.

 

HÜDA PAR Kocaeli İl Başkanlığı kongreye gitti. Özel bir salonda gerçekleştirilen kongre, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programdan sonra divan seçimi yapıldı. Yapılan kongrede yeni il başkanlığına İbrahim Yolcu seçildi.

“Bizim davamız parti davası değil bir dava partisidir”

İl Kongresine katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin yaptığı konuşmada, memleketin HÜDA PAR’a ihityacı olduğunu söyleyerek, “Güç, kuvvet, etkinlik sadece sayısal olarak değildir. Seçimlerde birçok partiden daha az oy almanıza rağmen ülke siyasetinde, ülke gidişatında çok daha etkin olabilirsiniz. Biz de aldığımız oy ne olursa olsun, inanıyorum ki ülke ekonomisine, eğitimine, seçimlerde gerekirse anayasa değişiminde çok şey kattık. Biz yola çıkarken hep şunu söyledik: “Bir parti davası değil, bir dava partisi olacağız.” Biz partisel menfaat ve çıkardan ziyade bu halkın, bu ülkenin menfaat ve çıkarını önceliyoruz. Biz bir kesime dayanan iktidardan ziyade bütün halkın iktidarını, mazlumların, kimsesizlerin, toplumda sesi çıkmayanların sesi olacağız dedik. Biz adaleti öncelik olarak belirledik. Adalet olmazsa orada zulüm olur. Dolayısıyla adaleti sürekli öncelikli olarak bütün çalışmalarımızın önüne koyduk. Ve gerçekten de gördük ki memleketin, Türkiye’nin HÜDA PAR’a ihtiyacı vardır.” dedi.

“Aksa Tufanı’nı selamlıyorum”

Görevini, yeni seçilen İl Başkanı İbrahim Yolcu’ya devreden HÜDA PAR Kocaeli eski İl Başkanı Ali Çiftçioğlu, konuşmasının başında Filistin’e değinerek, “Bugün, burada büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz programımızı, işgalci İsrail rejiminin Filistin’de gerçekleştirdiği soykırım nedeniyle hüzün ve öfke duyguları arasında gerçekleştiriyoruz. Sözlerimin hemen başında Gazze’de şehadete kavuşan kardeşlerimizin şehadetini tebrik ediyor, Aksa Tufanını ve şanlı direnişi selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

“Toplumları ayakta tutan en önemli ilke adalettir”

HÜDA PAR olarak ‘Önce İnsan, Öncelik Adalet’ düsturuyla siyaset sahnesindeki yürüyüşlerini sürdürdüklerini dile getiren Çiftçioğlu, “Bizler, insanı eşref-i mahlukat olarak görüyor, her şeyin ve her türlü hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ediyoruz. Toplumları ayakta tutan ve bir arada huzur içerisinde yaşamasını sağlayan en önemli ilke adalettir. Adaletin olmadığı toplumda kaos ve kargaşa hüküm sürmektedir. Kaosun olduğu toplumların geleceği de karanlıktır. Bu sebeple dili, dini, ırkı fark etmeksizin herkes için, her koşulda adalet diyoruz. Adaletin hiçbir şeye feda edilemeyeceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

“HÜDA PAR’ın ilkelerini en ücra yerlere taşıyacağız”

Yaptığı teşekkür konuşmasında “Hep birlikte Kocaeli'de daha güçlü bir şekilde çalışacağız, partimizi ve davamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.” diyen HÜDA PAR Kocaeli İl Başkanı İbrahim Yolcu, “İlimizin sosyal, kültürel, ekonomi, eğitim ve sağlık gibi sorunların çözümü noktasında il bazında komisyonlar oluşturacak, komisyonlarımız aracılığıyla tespit ettiğimiz sorunları en hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak önerilerimizi ilgili kurumlara ivedi şekilde aktaracağız. Karamürsel, Gölcük, Kartepe, Kandıra, İzmit, Derince, Körfez, Dilovası, Gebze, Darıca, Çayırova ilçelerimize ve ilimizin en ücra yerinde olan mahallelerine, HÜDA PAR'ın; ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ ilkesini nefes alan her insana götürme gayreti içerisinde olacak ve adalet ilkesini birlikte göğüsleyerek taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

Program yapılan kapanış konuşması ile sona erdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55