,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Kahta seçim lokali büyük bir coşkuyla açıldı

HÜDA PAR Kahta seçim lokali büyük bir coşkuyla açıldı
31 Mart seçimlerinden Adıyaman'ın Kahta ilçesinde aday olan eğitimci Adem Yavuz'un secim çalışmalarını yürüteceği seçim koordinasyon merkezi miting havasında halkın büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam'ın katılımıyla geçekleştirilen SKM açılışında halk coşkulu  bir şekilde Adem Yavuz'u destekleyen sloganlar attı.

El Kahtavi Caddesi üzerinde kurulan SKM'nin açılışı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

"Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir vahşet yaşanıyor Gazze'de"

Kahta halkına seslenen Sağlam, "Geçen sene bu vakitlerde büyük bir afet yaşadık. Bu saatlerde bir çok arkadaşımız enkaz altında kendi canını kurtarma derdindeydi. aradan bir yıl geçti acımız geçmedi maalesef. Bu depremde vefat eden kardeşlerime Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır, yaralı kardeşlerime de Allah'tan acil şifalar diliyorum. Yine yaşanmakta olan bir vahşet var dünyada. Gazze'deki kardeşlerimizi biz asla unutmadık unutmayacağız. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir vahşet yaşanıyor Gazze'de. Sayıları 20 bin olduğu söylenen mücahitlere karşı dünyanın en büyük ordusuna sahip 5 ülkesi bütün teknolojik imkanları ve askerleriyle küçücük bir kara parçasına saldırmaktadır. Henüz adı konulmamış bebekler vahşice parçalanmakta ama 2 milyarlık İslam alemi onlara bir yudum su, bir paça ekme verememektedir. Bu acı bu çaresizlik hepimizi kahrediyor ama bunları dile getirmenin ötesinden de elimizden bir şey gelmiyor. Biz vatandaşla olarak belki elimizden bir şey gelmiyor ama devletler olarak yapılacak çok şey var. Biz Gazze'yi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız ve en gü sesle haykırmaya devam edeceğiz." dedi.

"Gazze'nin yanında olanla Gazze'nin karşısında olanı seçeceğiz"

Seçimlerde yapılacak tercihlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Sağlam, "Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Biz yerel idarecilerimizi seçeceğiz. Belki yerel idarecilerimizi seçeceğiz ama az önce bahsettiğim büyük felaket ve Gazze'de yaşanan bu soykırıma karşı da mutlaka bir cevap niteliğinde sandıklara gitmek durumundayız. Belki yerel seçim olacak ama iz yapacağız tercihle Gazze'nin yanında olanla Gazze'nin karşısında olanı seçeceğiz. Biz idarecilerimizi seçeceğiz. İdarecilerin emi olması lazımdır. sandık başına gittiğimizde emin olduğunu düşündüğümüz insanlara ey vermek durumundayız. Seçeceğimiz insanların adi olması lazımdır. belediyeye geldiği zaman hizmet alacak insanların kimliğine, cinsiyetine, inancına bakmayacak. Bu şehirde yaşayacak her insanın belediye himmetlerinden adil bir şekilde faydalanması lazımdır. ehil insanların belediyeyi idare etmesi lazımdır. belediye başkanı olarak seçeceğiniz insanın liyakatli olması lazımdır. biz bu dört ilkeyi göz ardı edersek kendi elimizle kendimize zarar vermiş oluruz." ifadelerini kullandı.

"Bizde en hızlı koşumuzu yapacağız bugünden sonra"

Adem Yavuz açılışa katılan vatandaşları selamlayıp konuşmasın başlayan HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan adayı Adem Yavuz büyük bir coşkuyla karşılandı.

Deprem şehidimiz güzel kardeşimiz Ahmet Elçi vardı. Onun gönüllere işleyen bir sözü vardı. 'Ey Allah yolunda koşanlar daha hızlı koşun.' Bizde en hızlı koşumuzu yapacağız bugünden sonra. Şuana kadar yaptıklarımız sadece hazırlıktı. Gençlerimize, bacılarımıza tüm teşkilatımıza, bize inanan bize gönül veren Gönültaşlarımız bize aylardır çalışıyor. Bizler sahadayız cadde cadde, sokak sokak; esnaf esnaf, ev ev gezdik şuana kadar çok şükür. Gezerek de ulaşabiliyoruz, elimizde internetten de ulaşabiliyoruz. Karadeniz'e de gidiyoruz, Akdeniz'e de gidiyoruz Marmara'ya da gidiyoruz. orada yapılan yatırımları da görüyoruz. Peki Adıyaman'ımızın bunca vefasına rağmen ne eksiği var. bunca vefasına, bunca cefasına rağmen neden bizden esirgediniz hizmetleri. Neden yollarımız düzgün değil, neden bir şehir hastanesi yok ilimizde? Niye yatırım yapmadınız demiyoruz, neden yetersiz diyoruz." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55