,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından Minibüsçüler Esnaf Odasına ziyaret

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından Minibüsçüler Esnaf Odasına ziyaret
​Vatandaşın ve esnafın sorunlarını yerinde gözlemleyen HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, çözüm odaklı çalışmaların arttırılması için sorunun temeline inilmesi gerektiğini vurguladı.

Ülke nüfusunun dörtte birini içerisinde barındıran İstanbul'un ulaşım alanındaki sorununa pandeminin de dâhil olması sorunların giderek büyümesine neden oldu. Minibüsçülerin sorunlarının çözülmemesi ise ulaşımda sorunları beraberinde getirirken esnaf ve vatandaşlar zor durumda kaldı.

İstanbul'un her köşesinde vatandaşların ve esnafın sorunlarına çözüm olma adına çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, sorunların çözümünde temele inilmesi gerektiğini vurguladı.

Elibüyük, "Teşkilatımız ile birlikte sahada ve toplumla iç içe olmamız sorunların çözümünde bizlere hem sorumluluk hem de görev vermekte. Bizlerde sahada bulunarak toplumun sorunlarını yakından takip ederek çözüm için gerekli çalışmalarda adım atmaya çalışıyoruz. Kangren haline gelen sorunlara çözüm arayışındayız. Pandemi sürecinde yolcu kısıtlaması ve cezai işlemler gibi gerekli görülen uygulamaların minibüsçü esnafımızı zor durumda bıraktığını görmekteyiz. Minibüsçü esnafımıza verilecek destekler ve alınacak tedbirlerle sorun çözülecek inşallah. Çözülmeyecek sorunlar yok ama şunu gördük ki İstanbul’daki sorunlar kangrene dönüşmüş. Bunun nedeni sorunların büyüklüğünden değil sorumluların sorumsuzluklarından ve yöneticilerin liyakatsizliklerinden kaynaklanmaktadır." dedi.

Elibüyük'e minibüsçülerin sorunları ile ilgilendikleri için teşekkür eden Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Kazım Bilge, Ulaşım alanındaki sorunların giderilmesine yönelik yetkililerin adım atmasını ve esnafın evine ekmek götürmede zorluk çektiğini ifade etti.

Bilge, "Belediyenin havuz sistemi henüz bizlere gelmedi. Minibüs sayısının fazla olmasından dolayı bir kısmını taksiye çevirme durumu oldu. Geriye kalanı havuz sistemine çevirmesi ile sorun çözülebilir. Havuz sistemi ile ilgili çalışma veya herhangi bir çalışmaya olumlu olması ve haklarımızın korunması kapsamında kabul edebiliriz. Esnafımız yeter ki evine ekmek götürebilsin. Bizlere belediyeden herhangi bir teklif gelmese de bizler iletişim kurarak çalışma yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55