,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 24 °C

HÜDA PAR İstanbul Gençlik Kolları parklarda buluşuyor

HÜDA PAR İstanbul Gençlik Kolları parklarda buluşuyor
HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları şehrin birçok ilçesindeki sosyal alanlarda farkındalık oluşturmak amacıyla "Parklarda Umudu Yeşertiyoruz" temasıyla bir araya geliyor.

 

Parklar; toplumun, ailelerin dinlenme yeri olması gerekirken son dönemlerde ortaya çıkan görüntülerle kötü alışkanlıkların yayıldığı yerler haline dönüşmüş durumda.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı, teşkilatlarının olduğu tüm illerde, parklarda toplumun tepkisini çeken olaylara dikkat çekmek amacıyla 19 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında "Parklarda Umudu Yeşertiyoruz" mottosuyla farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

Program kapsamında İstanbul'un hemen hemen her ilçesinde, parklarda bir araya gelen gençler, helal dairesinde gönüllerince eğleniyor.

Ümraniye'de düzenlenen buluşmaya katılan İl Gençlik Kolları Başkanı Hayrullah Seçen, gençlere bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Hayrullah Seçen, başlangıcını yaptıkları park buluşması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Gençliği maddi ve manevi anlamda kendi ruhuna uygun hazırlamak adına park buluşmaları düzenliyoruz"

HÜDA PAR Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı'nın başlattığı buluşmaların İstanbul'daki ilk programını Ümraniye'de gerçekleştirdiklerini belirten Seçen, "Park gibi sosyal alanlar, mekanlar; bilindiği üzere aile, eş, dost, çevremizin dinlendiği ve huzur bulduğu ortamlardır. Özellikle son dönemlerde gerek bir takım kurumların eliyle ve gerekse bir takım kötü çevrelerin eliyle bu tür mekanlar; madde bağımlılarının veya kendi inanç değerlerimizden uzak bir şekilde icra edilen konserlerin adeta bir işgali altındadır. Bizler de bir duyarlılık oluşturmak ve özellikle bu tür mekanlarda gençliği maddi ve manevi anlamda kendi ruhuna uygun hazırlamak adına park buluşmaları düzenliyoruz. Parklarda umudu diri tutacak ve yeşertecek etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"İnanıyoruz ki; parklarda umut yeşerecek"

Kötülüğün önüne geçmenin en iyi yollarından birinin iyiliği görünür kılmak ve yaymak olduğuna inandıklarını ifade eden Seçen, "Bizler de iyiliği yaymak, çoğaltmak ve özellikle umudu diri tutabilmek adına ve bu umudu bu mekanlarda yeşertmek adına parklarda buluşuyoruz ve buluşmaya devam edeceğiz. Bizler inanıyoruz ki; umudun olduğu yerde değişim söz konusudur. Özellikle bizler de kendi umudumuzun bize gösterdiği kılavuz ve inanç değerlerimizin bize gösterdiği kılavuzun öncülüğünde bu mekanlardan başlayarak bu mekanları Hür Gençliğin ruhuna uygun bir şekilde inşa etmeyi sürdüreceğiz. Bizler zamanın, mekanın, şartların esiri olmaktan ziyade bu mekanlara yön veren; bu mekanlara kendi ruhunu, inancını ve kendi kültürünü yansıtan bir siyasi hareketin gençlik kollarının temsilcsiyiz. Bizler de bu mekanlarda elimizden geldiği sürece bulunacağız ve bu mekanlarda gençliğin en temel problemlerini konuşacağız. Bu mekanlarda da umudun bir başlangıcını yapmış olacağız ve inşallah 17 Eylül'e kadar da park buluşmalarımızı İstanbul'un birçok ilçesinde devam ettirerek yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. İnanıyoruz ki; parklarda umut yeşerecek ve gençlerde de bu mekanlardaki değişim gibi bir değişimden bahsedebileceğiz." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55