HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle yaptığı açıklamada, engelli bireylerin yılıntümünde hatırlanması gerektiğini dile getirdi.

Engellilerin hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmalarının insani ve vicdani bir mesele olduğunu belirten Durmaz, bu konuda herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Engelliler Haftası’nın her yıl 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını vurgulayan Durmaz, “Bu haftada engellilerin sorunları, sıkıntıları, talep ve beklentileri dile getiriliyor. Bizler HÜDA PAR olarak engellilerin sadece yılın belirli günlerinde değil, bir bütününde hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için de bizler yılın bir bütününde engelli kardeşlerimizin yanında bulunmaya, onların sıkıntılarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Engellilerin sorunlarının çözümünün gerekliliğinin altını çizen Durmaz, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmaları, bütün insani ve vicdani düşünen herkesin sorumluluğu altındadır. Bu duygu ve düşüncelerle ben 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nın hayırlara vesile olmasını, engelli kardeşlerimiz açısından sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Aynı şekilde hem engelli kardeşlerime hem de onların fedakâr ailelerine huzur dolu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.