,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz: Şimdi Antalya için tüm adaylarımızla çalışma zamanı

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz: Şimdi Antalya için tüm adaylarımızla çalışma zamanı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Antalya'daki tüm seçim bölgelerinde kendi logo ve adaylarıyla seçime gireceklerini belirtti.

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli Seçimler ile ilgili aday listelerinin il ve ilçe seçim kurullarına teslim edilmesi sebebiyle açıklama yapan HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, tüm seçim bölgelerinde ilçelerde seçime kendi logo ve adaylarıyla gireceklerini söyledi. 

Açıklamasında Durmaz, "HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak Antalya'nın tüm seçim bölgelerinde kendi adımız, kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız Abdulbaki Özdemir'in evrakları başta olmak üzere Kepez adayımız Berat İpek, Muratpaşa adayımız Abdullah Demirtaş, Aksu adayımız Ömer Aslanğiray, Döşemealtı adayımız Muzaffer Turan, Konyaaltı adayımız Mehmet Salih Çelik, Manavgat adayımız Hüseyin Kısa, Akseki adayımız Zülküf Elaltınkara, İbradi adayımız Şakir Çetin, Serik adayımız Hüseyin Turhan Sert, Gündoğmuş adayımız Habib Çetin, Alanya adayımız Alparslan Edizer, Gazipaşa adayımız Cebrail Çetin, Kumluca adayımız Mehmet Fuat Gürkanlar, Demre adayımız Sedat Dinler, Finike adayımız Cafer Gündüz, Kaş adayımız Faruk Akdeniz, Elmalı adayımız Ahmet Sincar, Korkuteli adayımız Ömer Dagal ve Kemer adayımız Cuma Gülmüş'ün ve meclis üyesi adaylarımızın evraklarını seçim kurullarına teslim ettik ve alındı belgelerini aldık. Milletimiz, memleketimiz ve partimiz için hayırlara vesile olsun. Şimdi artık Antalya için tüm adaylarımızla çalışma zamanı." dedi.

huda-par-antalya-adaylari.jpg

"Gelin hep beraber bu sefer HÜDA PAR diyelim"

Halkın HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışıyla tanışması gerektiğini vurgulayan Durmaz, son olarak şunları dile getirdi:

"Halkımızın HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışıyla tanışması için seçim süreci boyunca Antalya'mızın merkez ve taşra ilçelerinde var gücümüzle çalışacağız. HÜDA PAR'ın kazanması, memleketimizin geleceği açısından çok faydalı olacaktır. Amacımıza ulaşmak için seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Dürüst ve emin adaylarla aziz milletimize hizmet etmek ve Antalya'mızı hak ettiği gerçek hizmetle tanıştırmak için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, halkımızın desteğine, oylarına talibiz. Gelin hep beraber bu sefer HÜDA PAR diyelim. Değişim bizimle olur, olursa HÜDA PAR ile olur." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55