,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR heyeti Özdemir ailesine taziye ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR heyeti Özdemir ailesine taziye ziyaretinde bulundu
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, beraberindeki heyetle birlikte depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta vefat edenlerin taziyesine katılarak, acılı ailelere sabırlar diledi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem büyük yıkıma yol açtı. Kahramanmaraş'ın yanı sıra aralarında Gaziantep'in de olduğu diğer 8 ilde de çok sayıda bina yıkıldı, binlerce kişi hayatını kaybetti ve binlerce kişi de yaralandı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu öncülüğünde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Afet Koordinasyon Merkezi oluşturuldu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığındaki 12 heyet, afet bölgelerinde halkın yanında yer alıyor.

Afet bölgelerindeki sorunları tespit edip çözüm için gerekli girişimlerde bulunan, depremzedelerle bir araya gelen, depremde yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve vefat edenlerin de ailelerine taziye ziyaretinde bulunan HÜDA PAR heyetleri, bölgedeki yetkililerden de deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları başta olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Afet bölgelerinde incelemelerde bulunarak yaraların sarılması için yoğun bir çaba sarf etmeye devam eden ve bu anlamda çalışmalarını yoğunlaştıran HÜDA PAR heyeti, Kahramanmaraş'ta ikamet ettikleri binanın yıkılması sonucu cansız bedenleri enkaz altından çıkarılan Muhammed Özdemir (34), Şükran Özdemir (28) ve Melek Özdemir’in (9) taziyesine katıldı.

Depremin merkez üssü olan ve büyük yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bir araya geldikten sonra taziye ziyareti için Türkoğlu ilçesine geçen HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Vedat Turgut, Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyetle birlikte Özdemir ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Acılı Özdemir ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini ileten Emiroğlu ve beraberindeki heyet, aile fertlerine sabır temennilerinde bulundu.

Vefat eden Özdemir ailesinin fertlerine Fatiha okuyarak dua eden Emiroğlu ve beraberindeki heyet, vefat edenlere Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına da başsağlığı ile sabır diledi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55