,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir depremzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir depremzedeleri ziyaret etti
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep milletvekili adayı Şehzade Demir, Nurdağı ilçesinde depremzedeleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Üst üste meydana gelen depremlerle büyük yıkım yaşanan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Ramazan Bayramı buruk yaşanıyor.

Evleri yıkıldığı için ilçedeki konteyner kentlerde kalan depremzedeleri ziyaret eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep milletvekili adayı Şehzade Demir, depremzede vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı, çocuklara oyuncak hediye etti.

Konteynerlerde kalan depremzedeleri tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan ve taleplerini dinleyen Demir, acılı ailelere kaybettikleri yakınları için başsağlığı diledi.

Acılı ailelere geçmiş olsun dileklerini de ileten Demir, depremzede vatandaşlarla sohbet etti.

 Ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Demir, kalıcı konutların bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi.

"Depremzedelerin acıları hala taze"

Depremzedelerin acılarının hala taze olduğunu belirten Demir, "Biz HÜDA PAR olarak ve AK Parti'nin Gaziantep 6. sıra Milletvekili Adayı olarak, bayramı depremzede kardeşlerimizle beraber geçirmek istedik. Bayramlarını tebrik ettik. Konteyner kentte kalan ailelerimizi ziyaret ettik. İhtiyaçlarını sorduk. Halen gözleri yaşlı, kalpleri yaralı, acıları taze. İnsanlarımız kayıplarını unutmuş değil. Acılarını içlerinde yaşıyorlar. Biz de çok mahzun olduk, onlar da çok duygulandılar. Bir kez daha duamız Allah bir daha böyle acılar böyle musibetler yaşatmasın. Hiç kimseye hiç bir memlekete bu tür musibetler yaşatmasın. Bazı eksiklikler olmakla birlikte konteyner kentte altyapının kurulduğunu gördük. Az da olsa konteyner bulamayan veya bir konteynerde birkaç aile birlikte kalan aileler gördük. Onlar da inşallah zamanla çözülür. "dedi.

 "Kalıcı konutların en kısa sürede bitirilmesi bekleniyor"

Kalıcı konutların en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini söyleyen Demir, "İnsanların beklentisi kalıcı konutların en kısa sürede bitirilmesi, herkesin kalıcı bir şekilde kendi evine geçebilmesi. Bu yönde çok ciddi bir beklenti var. Hep birlikte temennimiz de bu. En kısa sürede bu kalıcı konutların tamamlanarak, insanlarımızın kendi evlerine geçmelerini sağlamak. Bu acıların dindirilmesi anlamında depremzede kardeşlerimiz Türkiye'de gördükleri yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlikten memnunlar. Hızlı bir şekilde yaralarının sarıldığını, insanların kendilerine ulaştığını, hükümetin kendilerine ulaştığını, yardım kuruluşlarının, vakıfların, derneklerin, cemaatlerin kendilerine ulaşarak yanlarında durduklarını söylüyorlar. Minnettarlar. Memnunlar. Fakat hepsinin acısı taze, acılarını yaşıyorlar. Bizim kalbimiz bir daha yaralandı. Bir kez daha temennimiz odur ki en kısa zamanda kalıcı konutlarına geçebilsinler. "şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55