,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 25 °C

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Antalya'da

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Antalya'da
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu birçok İl'in ve büyükşehir belediyesi adaylarının açıklanacağı 'Antalya Aday Tanıtım Programı'na katılmak üzere Antalya'ya geldi.

Türkiye'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi HÜDA PAR adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Gerçekleşecek programa dair açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, adaylar açıklanır açıklanmaz sahada olacaklarını söyledi.

"Halkımızın HÜDA PAR belediyeciliği ile tanışmasının zamanı gelmiştir"

HÜDAPAR'ın Türkiye geneli belediye başkanlarını açıklamaya devam ettiğini belirten Durmaz, "31 Mart 2024 yapılacak seçimlerin partimiz, milletimiz ve memleketimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bu kapsamda aday tanıtım programlarımız devam ediyor. Bu akşamda genel başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Antalya ilimizde Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde saat 20:00'de program tertip edeceğiz. Programda Antalya ilimizin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda 19 ilçemizin belediye başkan adaylarını açıklayacağız. Bununla beraber diğer çevre illerin belediye başkan adaylarını ve ilçe belediye başkan adayları da genel başkanımız tarafından açıklanacak. Tabii genel başkanımız iki gün boyunca Antalya ilimizde olacak. Bir dizi programlar takip ettik, bu programlar çerçevesinde geniş aile ziyaretleri, kadın kollarıyla buluşma, Erzurumlularla buluşma aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile buluşma ve il yönetimimizle bir araya gelme gibi programlar icra edeceğiz. Bu programların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler HÜDA PAR olarak, belediyecilik anlayışımızı sahada yansıtmaya gayret göstereceğiz. Bu seçimde özellikle 'halkımızın HÜDA PAR belediyeciliği ile tanışmasının zamanı gelmiştir' diyoruz. Bu vesileyle bu akşam yapacağımız programa da tüm halkımızı bir kez daha davet ediyoruz. Programımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnşallah programdan sonra da tüm adaylarımızla sahada bulunacağız ve halkımıza gidip, halkımızın kapısını çalıp partimiz HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışının ne olduğunu bütün bir halde halkımıza anlatacağız. Halkımızdan da destek bekliyoruz. Halkımız bizlere destek verirse, bizlere oy verirse inşallah bizlerde belediye başkanlıklarına geldiğimizde hizmeti ve insanı esas alarak, partimizin misyonunu uygulamaya gayret göstereceğiz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55