,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na TEKNOFEST'ten cevap: Amerikalılara, emperyalistlere ihtiyacımız yok

HÜDA PAR Gençlik Kolları'ndan Kılıçdaroğlu'na TEKNOFEST'ten cevap: Amerikalılara, emperyalistlere ihtiyacımız yok
TEKNOFEST ziyareti sonrasında konuşan HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı'nı Amerikalı şirkete peşkeş çekeceğine ilişkin yaptığı açıklamayı kınadı.

TEKNOFEST ziyareti sonrasında konuşan HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı'nı Amerikalı şirkete peşkeş çekeceğine ilişkin yaptığı açıklamayı kınayarak bu açıklamanın gençlere güven duymamak anlamına geldiğini söyledi.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, beraberindeki heyetle birlikte İstanbul Havalimanı'nda açılan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'i ziyaret etti.

Yaptığı ziyaret sonrasında İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı videoyu da eleştirdi.

"Gençlerin rağbet ettiği bu tarz festivallerin sayısının arttırılması gerekir"

Er, "HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne geldik. Stantlardaki çalışmaları, projeleri yerinde inceledik. Gençlerin rağbet ettiği bu tarz festivallerin sayısının arttırılması gerekir. Gördüğümüz manzaradan gençler adına büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Burada birbirinden kıymetli gençler birbirinden kıymetli projeleriyle yarışıyorlar. Bu yarışmaların hayırlara vesile olmasını, iyi olanların kazanmasını temenni ediyorum." dedi.

Gençlerin teknoloji ile olan bağının güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Er, "Bu festivaller de buna aracılık ediyor. Bu noktada gençlerin teknoloji üretimine dâhil olmaları çok kıymetlidir. İnşallah buna benzer festival ve organizasyonların sayısı artarak devam eder." diye konuştu.

"Sayın Kılıçdaroğlu gençlerimizin nesine güvenmiyor da Atatürk Havalimanı'nı Amerikan şirketlerine peşkeş çekeceğini söylüyor"

Er, "Yıllarca bu ülkenin gençlerine yapamazlar, başaramazlar dediler. Nuri Demirağ'ların ürettikleri uçakları toprağa gömdüler. Gençlere yapamazsınız diyenler, bu memleketin evlatlarına başaramazsınız diyenler aslında bugün görüyoruz ki aynı anlayışı devam ettiriyorlar. Özellikle Sayın Kılıçdaroğlu'nun dün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoyu esefle takip ettik. Müjde! Diyerek gençlere seslendi fakat gördüğümüz şeyin müjde olmadığını, bu güzel festivalin düzenlendiği mekânı Amerikalı şirketlere peşkeş çekeceğini ifade etmiş oldu. Bugün gezdiğimiz stantlarda gençlerin ürettiği projelerin ne kadar değerli olduğunu, gençlerin üretim üzerine kafa yorduklarını, burada birbirleriyle yarıştıklarını gördük. Sayın Kılıçdaroğlu eğer gözünü buradaki gençlere çevirirse Amerikalılara veya herhangi bir emperyalist güce ihtiyacımızın olmadığını, bu memleketin gençlerinin üretim yapabilecek kapasitede olduklarını görecektir. Gençlerimizin nesine güvenmiyor da Amerikan şirketlerine peşkeş çekeceğini söylüyor. Amerika'nın, emperyalisterin bu konuda bize vereceği hiçbir şey yok. Gençlerimiz kendi imkânlarımızla, bu toprakların ürettiği değerlerle inşallah bu çalışmaları devam ettirecekler." şeklinde konuştu.

"Gençler 14 Mayıs'ta sandıkta gereken cevabı verecektir"

Bir devletin tamamen bağımsız olması için üretim yapması, diğer ülkelerle olan bağımlılığını en aza indirgemesiyle gerçekleşebileceğini vurgulayan Er, son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bu festivaller de inşallah buna öncülük edecektir. Kılıçdaroğlu'nun aksine bugün gençlere böyle imkânlar sunan, alan açan Cumhurbaşkanımızın oluşturduğu bu ortamı gençler de görüyor. Kılıçdaroğlu bu tutumu ile gençlere güvenmediğini göstererek aslında hiçbir zaman gençler için bir umut kaynağı olmadığını, olamayacağını gösteriyor. Kılıçdaroğlu'nun aksine Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlere alan açmasıyla birlikte bu noktada gençlere güven aşıladığını görüyoruz. Gençler de kendilerini önemsemeyen Sayın Kılıçdaroğlu'na 14 Mayıs'ta gereken cevabı vererek Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirecektir inşallah. Bu güzel festivalin gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ederim." (İLKHA)









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55