,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Er: Zevkperest bir nesil yetiştirme noktasında adımlar atmayın

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Er: Zevkperest bir nesil yetiştirme noktasında adımlar atmayın
​HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, eğlence programlarına devasa oranda paralar aktarılmasına tepki göstererek bunun yerine gençlerin sorunlarını çözme noktasında adım atılması gerektiğini belirtti.

HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları tarafından "Gençlik Buluşması" etkinliği kapsamında Yıldırım Barış Parkı’nda düzenlenen etkinliğe HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er katıldı.

Programda bir konuşma yapan Er, festival adı altında düzenlenen etkinlikler yerine düzenledikleri etkinliğe katılan gençlere teşekkür etti.

"Bütçeleri gençlerin sorunlarını çözme noktasında kullanın"

Gençlik festivalleri adı altında düzenlenen israf organizasyonlarına devasa miktarda paraların ve bütçelerin aktarıldığını ifade eden Er, "Eğer bu kadar ciddi bütçeleriniz varsa eğlence programlarına bu kadar devasa oranda paralar aktarabiliyorsanız o zaman bu paraları ve bütçeleri bizim sorunlarımızı çözme noktasında kullanın. Bizim gerçekten gençler olarak öncelikle buna ihtiyacımız var. Bu anlamda bütçenin israf edilmesine, ifsat konserlerine itiraz ediyoruz. Bugün çözülmesini bekleyen bu sorunlarımızı çözme noktasında bir irade koymuyorsanız bu anlamda gençleri sadece kendi haz ve duygularına tapan, koşan ve zevkperest bir nesil yetiştirme noktasında adımlar atmayın. Önce bu sorunlarımızı halledin. Diyorsanız ki buna rağmen biz eğlence programları düzenlemek istiyoruz. Bunu da yapacaksanız o zaman kendi inancımızdan kaynaklanan hassasiyetleri gözeterek davranmanız lazım." dedi.

 "Her tercih bir vazgeçiştir"

Gençlerin ciddi sorunlarının olduğunu ifade eden Er, "Bu sorunlara siyasi partilerin yer yer değindiğini görüyoruz. Gençliğin sorunlarına siyasi partilerin değinmesi bu noktada zaman zaman gündeme getirmesi de genel anlamda siyasi kaygılarla yaptıkları bir şeydir. Gerçekten gençler sorunları, problemleri sebebiyle kendilerini huzursuz ve rahatsız hissediyorlarsa mutlu değil ise geleceğe dair kaygıları varsa bu sorunları ortadan kaldırmak ve çözmek elzemdir. Fakat maalesef gençlerin mutluluğunu sağlamak adına hem dünya hem de ahiret mutluluğunu sağlamak adına yaptıklarını söyleyemeyiz." diye konuştu.

"Hayatımıza anlamlı kılan şey Allah ile aramızdaki irtibattır"

Siyasi partilerin, gençlere oy deposu olarak yaklaştığını söyleyen Hamdullah Er, "Dolayısıyla ortaya koydukları politikalar da bu anlamda samimi olmuyor. Gençler olarak samimi olanla yapmacık olanı çok iyi ayırt edebiliyoruz. Toplumda son dönemde gençler neden huzursuzluk hali yaşıyor? Çünkü bizimle Allah arasındaki irtibatı koparmak istiyorlar. Bizim hayatımızı anlamlı kılan o irtibatı kesmek istiyorlar. Hayatımızı anlamlı kılan şey Allah ile aramızdaki o irtibattır." diye konuştu.

Konuşmanın ardından program soru-cevap ve yapılan ikramla son buldu.

Programa HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er’in yanı sıra HÜDA PAR Bursa İl Başkan Yardımcısı Fethullah Özsoy, Osmangazi İlçe Başkanı Yakup İşeri, Yıldırım İlçe Başkanı Veysel Aymelek, Gürsu İlçe Başkanı Aziz Kayalık, Bursa Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yusuf Oktuay, Bursa İlçe Gençlik Kolları teşkilatları ve çok sayıda genç katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55