,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Siyasetimiz halk içindir

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Siyasetimiz halk içindir
HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, siyasetçilerin milletin vekilliğini yapması gerektiğini söyledi.

 

Yoğun Ankara mesaisinin yanı sıra yürüttüğü saha çalışmasıyla halkla iç içe olmaya, halkın sorun ve sıkıntıları ile taleplerini dinlemeye devam eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve TBMM'de sık sık gündeme getiren Milletvekili Demir, halkın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri de yetkililerle paylaşarak vatandaşın sesi oluyor.

Seçim döneminde olduğu gibi seçimden sonra da esnaf ziyaretleri başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelen, STK, oda ve hemşeri dernekleri ile kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam eden Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve Gaziantep gündemine dair gelişmeler hakkında görüş alışverişinin yanı sıra istişarelerde de bulunuyor.

Partisinin kongreleri kapsamında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde gittiği illerde de saha çalışmaları yürüten Milletvekili Demir, vekili olduğu Gaziantep'ten de kopmuyor.

Demir, kamu kurumları ziyaretleri kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Gaziantep İl Müdürü Hasan Alan'ı ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret eden Demir, Başkan Fadıloğlu'ndan çalışmaları hakkında bilgi alarak istişarede bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette; Demir'e yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatarak bilgilendirmelerde bulunan Fadıloğlu, ziyaretleri için HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Yapılan hizmetler için Fadıloğlu ve ekibini tebrik eden Demir, sıcak karşılama ve samimi sohbetinden dolayı teşekkür ederek kendi yazmış olduğu ve özel olarak imzaladığı "Kıskaç" adlı kitabını Fadıloğlu'na hediye etti.

Beraberindeki heyetle birlikte daha sonra ise Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Gaziantep İl Müdürü Hasan Alan'ı ziyaret eden Demir, Alan'dan deprem süreci, Gaziantep'te planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gaziantep'te depremden kaynaklı sorunları, çözüm önerileri ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunan Demir, kalıcı konutlar, ağır ve orta hasarlı binaların durumu ile ilgili bilgi aldı.

Milletvekili Demir'e yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Alan, ilgili konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak Demir'e ve HÜDA PAR'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Demir, yaşanılan depremlerin ardından hasar alan binaların yıkım çalışmaları hakkında konuştu.

Ağır hasarlı binaların yıkım çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini belirten Demir, ağır hasarlı binaların tehlikeye yol açtığını belirterek, bir an önce bu duruma müdahale edilmesi ve yıkım çalışması başlamayan ağır hasarlı binaların hızlı bir şekilde yıkılması gerektiğini belirtti.

Milletvekili Demir, son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Mezarlıklar Şube Müdürü Salih Yıldırım'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Yıldırım, Demir'e teşekkür etti.

"Milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz"

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Demir, "Siyaset bize göre halka hakça hizmet etmektir. Biz de halka hizmet için varız. Bugün HÜDA PAR, 4 milletvekili ile siyasetin tam merkezinde, Meclis'te yerini aldı. Yanlışa yanlış deme ve karşısında yer alma ile memleketin menfaatleri doğrultusunda her zaman doğruyu savunma ve doğrudan yana olma anlayışımız bundan sonraki süreçte taviz vermeden devam edecektir. Partimizin en öncelikli çalışma sahası, ülkemizin kadim kültürünü, değerlerini, kardeşliği toplumsal yapımızın temeli olan aileyi korumak ve genel ahlakı güçlendirmek ve bir kez daha ayağa kaldırmaktır. Bunun için hep sahadayız. Türkiye ve Gaziantep için, en önemlisi de halkımız için her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim siyasetimiz halk içindir." dedi.

"HÜDA PAR bugün Türkiye'de çok ciddi bir umut haline gelmiştir" diyen Demir, "HÜDA PAR şu anda toplumun umudu ve sorunların çözüm adresinde bir nefes, geleceğin inşa aşamasında çok büyük bir umut haline gelmiştir. Bu umudun heba edilmemesi lazım." diye konuştu. (İLKHA)









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55