,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: HÜDA PAR bu halkın umududur

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: HÜDA PAR bu halkın umududur
HÜDA PAR'ın halkın umudu olduğunu belirten Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, memleketin HÜDA PAR'a ve siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı'nın seçim çalışmalarına destek veren HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir, seçim çalışmaları kapsamında partisinin teşkilatları ve üyeleriyle bir araya geldi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep'in kent merkezinde ve 9 ilçesinde Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat yöneticileri vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir ise TBMM'deki çalışmalarının yanı sıra seçim bölgesi Gaziantep'te de yerel seçim çalışması yürütüyor.

Demir, Gaziantep'teki çalışmaları kapsamında partisinin Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Başkanlığı yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.  

Programlarda partililere hitap eden Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine "güçlü kadrolar, doğru ve emin adaylarla" Türkiye genelinde seçimlere gireceklerini belirtti.

"Hepimizin çok çalışması ve dört elle bu seçime sarılması gerekiyor"

Seçim çalışmalarına değinen Demir, "Bu seçim diğer seçimlerden farklı bir seçimdir. Bu seçim bizim çok önemsediğimiz bir seçimdir. Dolayısıyla hepimizin çok çalışması ve dört elle bu seçime sarılması gerekiyor. Bu seçimde hepimiz aday gösterdiğimiz her yerde belediyeleri kazanmaya odaklanacağız. HÜDA PAR sadece kendi kitlesini temsilen siyaset yapmıyor. Onun için özellikle eş, dost akraba herkesin desteğini almamız gerekiyor. Önceki seçimde hep beraber çok güzel işler yaptık ama bu seçimde bunu katlamamız lazım." dedi.

"Memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı var"

Memleketin HÜDA PAR'a ve HÜDA PAR'ın siyaset anlayışına ihtiyacı olduğunu belirten Demir, "Bugün de bizim bu topluma karşı sorumluluğumuz vardır. Memleketin, toplumun bize ihtiyacı var. Özellikle gençliğin, aile kurumunun ve daha ötesinde ümmetin HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Gittiğimiz her yerde vatandaşlar, 'bu toplumun umudu sizsiniz' diyorlar. Biz her zaman doğruları desteklemeye devam ettik, devam da edeceğiz ama hiçbir yanlışa 'evet' diyemeyiz. Bizim bütün enerjimizi kendi partimizi güçlendirmeye harcamamız lazım. Allah'ın izniyle İslam ümmetinin maslahatını daha güçlü bir şekilde koruyacağız." ifadelerini kullandı.

"Yerel seçime kendi logomuzla ve adaylarımızla giriyoruz"

HÜDA PAR'ın 31 Mart yerel seçimlerine kendi logosu ile tek başına gireceğini bildiren Demir, "Bu seçime kendi logomuzla, ittifaksız giriyoruz. Biz sadece İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir'de Büyükşehir adayı çıkarmıyoruz. Bu illerde de biz karşılıksız, pazarlıksız aday çıkarmıyoruz. Bu illerde sadece Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına destek veriyoruz ama ilçelerinde ve meclis üyeliklerinde biz kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Onun dışında Türkiye'nin her tarafında kendi logomuzla seçime giriyoruz. Meclis üyelikleri anlamında Türkiye'nin her yerinde seçime gireceğiz. Her yerde pusulada bizim logomuz olacak." şeklinde konuştu.

"HÜDA PAR bu halkın umududur"

HÜDA PAR'ın siyasete temiz bir nefes, insanı merkeze alan yeni bir bakış açısı kazandırdıklarını ifade eden Demir, "Şu anda HÜDA PAR Türkiye'de bütün kesimler tarafından dikkatle takip edilen, her beyanatı yankı uyandıran, olaylar karşısında herkesin kulak kesilip 'Acaba HÜDA PAR'ın tavrı nedir, ne yapacaklar, nasıl bir yol haritası ortaya koyacaklar, nasıl bir tavır takınacaklar?' diye merak edip dikkatle takip ettiği bir noktadayız. HÜDA PAR'ın şu anda Türkiye siyasetinde çok ciddi bir ağırlığı var, çarpan etkisi var. İnsanlar HÜDA PAR'ı takip ediyor. HÜDA PAR'ın misyonunun Türkiye'ye ne kadar değer kattığını onlar da biliyorlar. Yepyeni bir ses, çok farklı bir anlayış, hiçbir kınayıcının kınamasına takılmadan ve hiçbir şeyden korkmadan sadece gerçeği, Hakk'ı söyleyen bir parti olarak hem Türkiye'de sahada, medyada hem de Meclis'te şimdiye kadar kimsenin söylemediği bir duruş ortaya koyan bir partidir. Bugün aslında vatandaşların, Müslüman insanların, hassasiyet sahibi insanların Türkiye'nin kötü gidişatının farkında olan, memleketi takip eden insanların hepsinin umut beslediği, Türkiye'de birileri bir şey yapacaksa onu da ancak HÜDA PAR'ın yapabileceğini düşündüğü bir noktadayız. HÜDA PAR'ın Türkiye'de artık çok farklı bir durumu, çok farklı bir pozisyonu var. HÜDA PAR bu halkın, Müslümanların umududur. HÜDA PAR herkesin takip ettiği bir partidir. Etkili yazar ve çizerler, 'Türkiye'nin gerçekten HÜDA PAR'a ihtiyacı var. Sizin büyümeniz, güçlenmeniz lazım. Sizin her geçen gün daha fazla güçlenerek topluma öncülük etmeniz lazım' diyorlar." diye konuştu.

"HÜDA PAR topluma öncülük edebilen bir partidir"

Toplumdaki ahlaki çöküntüye dikkat çeken Demir, "Toplumdaki bu kötü gidişatı, ahlaksızlığı, gayri meşru ilişkileri, sıradanlaşan ahlaksızlığı hepimiz görüyoruz. Gençlerimizin, ailelerimizin maruz kaldığı tehditleri biliyoruz. Her gün çevremizde var olan, meydana gelen skandalları, ahlaksızlıkları hepimiz biliyoruz. Hiç kimsenin çocuğu garanti altında değildir. Bütün sokaklar kirlidir, uyuşturucu madde bağımlılığı her tarafta var. Çocuklarımızı kendi değerlerimize göre yetiştiremiyoruz. Çocuklarımızı sosyal medya, telefon, televizyon, okul ve sokak kültürü yetiştiriyor. Çocuğuna evde nasihat ediyorsun, belki camiye gönderiyorsun. Fakat çocuk sabahtan akşama kadar vaktini telefon ile geçiriyor. Telefondaki kültür çocuklarımızın zihnini işgal ediyor. Toplum çok kötü bir noktaya geliyor. Her geçen gün bir önceki güne göre daha kötüdür. Her ay bir önceki aya göre çok daha kötüdür, çok daha fecidir. Dolayısıyla biz bunu gördüğümüz zaman vicdanımız sızlıyor ve çok ağır bir sorumluluk hissediyoruz. HÜDA PAR artık bu sürecin içerisinde, topluma sahiplik etmesi ve sorumluluk alması gereken bir noktadadır. Biz bunu görüyoruz. İmanımız, vicdani sorumluluğumuz, dava anlayışımızla artık HÜDA PAR topluma öncülük edebilen, söylemleriyle, yaşam tarzıyla, siyaset anlayışıyla, hayat felsefesi ve medeniyet projesi ile insanlara çok farklı bir kulvar açabilecek bir partidir." dedi.

Program, soru cevap bölümünün ardından sona erdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55