,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, buğday satışına katıldı

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, buğday satışına katıldı
Buğday Pazarı esnafı iş yerlerinde ziyaret eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, hububat ve bakliyat satış alanlarında günün ilk buğday satışına eşlik etti.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ile parti il ve ilçe teşkilatı temsilcilerinden oluşan heyet, Buğday Pazarı'na ziyaret gerçekleştirdi.

Sabah erken saatlerde gerçekleştirilen ziyarette, Milletvekili Demir ve beraberindeki heyet, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Mehmet Akıncı, Meclis Üyesi Hakkı Kılıç ve esnaf tarafından karşılandı.

Başkan Akıncı ve Kılıç ile bir süre sohbet ederek sektörde yaşanan sorun, sıkıntı ve çözüm önerileri ile talepleri konusunda istişarelerde bulunan Demir, daha sonra esnafın sabah satış seansına katılarak asırlardır sürdürülen bir gelenek olan günün ilk buğday satışının pazarlığına eşlik ederek esnaf ile üreticilerin sık pazarlıklarına şahitlik etti.

Daha sonra gerçekleştirdiği ziyarette esnafın sorun sıkıntı ve taleplerini dinleyen Milletvekili Demir, "hayırlı işler" temennisinde bulundu.

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Akıncı'dan borsanın faaliyetleri, hayata kazandırdığı projeler ve hedefleri hakkında bilgiler alarak, Gaziantep gıda ve tarım sektörünün talep ve önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunarak sektör temsilcilerinin taleplerine ilişkin de Akıncı'dan detaylı bilgiler aldı.

Milletvekili Demir, Gaziantep ekonomisinin yanı sıra güncel konuların da görüşüldüğü ziyarette buğday üretimi, tüketimi ve satışının yanı sıra esnafın durumu ile ilgili de bilgi alarak Akıncı'ya, Kılıç'a ve esnafa nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Gaziantep'in makarna, bulgur, un ve Antepfıstığı gibi tarım kökenli birçok alanda Türkiye üretiminin yarısından fazlasını tek başına karşılamasının sevindirici olduğunu ve birçok ilde üretilen tarımsal ürünlerin Gaziantep'te işlenerek iç ve dış piyasalara sunulmasını ise takdir etti.

Tarım politikaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Demir, HÜDA PAR olarak tarımı ve üretimi önemsediklerini söyledi.

Ülke tarımının gelişmesinin ve üreticinin desteklenmesinin önemine değinen Milletvekili Demir, her zaman üreten, alın teri döken ve sabahın erken vaktinde rızkının temini için çalışanların emeklerinin karşılığının verilmesine dikkat çekti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55