,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları ziynetleriyle Gazze'ye destek verdi

HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları ziynetleriyle Gazze'ye destek verdi
HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Habibe Günel'in çağrısıyla Diyarbakırlı kadınlar Gazzeli kadınlar ile dayanışma adına Filistin'e ulaştırmak üzere ziynet eşyalarını Diyarbakır Umut Kervanına teslim etti.

İşgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken dünyanın dört bir yanında Müslümanlar da direnişe destek olma gayretiyle ellerindeki imkanları seferber ediyor.

HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı, Gazzeli kadınlar ile dayanışma adına Diyarbakırlıları Umut Kervanına davet etti.

Bugün merkez Kayapınar ilçesi Umut Kervanı önünde bir araya gelen Diyarbakırlı kadınlar, ellerindeki ziynet eşyalarını HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde Diyarbakır Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

Yapılan çağrı ve yardım seferberliği hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Habibe Günel, ilk gün olduğu gibi bundan sonra da Filistin'e yönelik yardımlarının devam edeceğinin altını çizerek katkı sunan Diyarbakırlı kadınlara teşekkürlerini iletti.

Günel, "Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sema Yarar'ın çağrısına cevaben Selahaddin-i Eyyubi’nin torunları olarak biz Diyarbakırlı kadınlar burada bulunmaktayız. Bütün kadın kardeşlerimizle birlikte HÜDA PAR Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe teşkilatlarımız ve halkımız ile birlikte bugün buradayız. Filistin’e yardımlarımız her zaman devam edecek. İlk günden beridir yardımlarımızı kesintisiz bir şekilde yapıyorduk. Sağ olsunlar bütün bayanlarımız çağrımıza kulak verip geldiler. Filistinli kardeşlerimizin özellikle annelerimizin yanındayız. Onların sesi olmaya devam edeceğiz inşallah." dedi.

Yapılan anlamlı yardım çalışması hakkında HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı'na teşekkürlerini ileten Diyarbakır Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, "Bugün HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları Türkiye'de Gazze meselesini gündemden düşürmeye çalışan bazı akımlara karşı gelip ziynet eşyalarını bağışlayarak Gazze'yi gündemde tutmaya çalıştılar. HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanlığına ve bu çağrıya kulak verip bağışta bulunan tüm bacılarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55