,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR Diyarbakır Belediye Başkan Adayı Dinç: Oyumuzu yüzde 60 oranında arttırdık

HÜDA PAR Diyarbakır Belediye Başkan Adayı Dinç: Oyumuzu yüzde 60 oranında arttırdık
HÜDA PAR Diyarbakır Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede Diyarbakır’da HÜDA PAR olarak oylarını yüzde 60 oranında arttırdıklarını belirterek bunun ileriki süreçler için umut verici olduğuna vurgu yaptı.

31 Mart yerel seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında resmi olmayan sonuçlara göre DEM Parti 463 bin oyla yüzde 64,09, AK Parti 121 bin 500 oyla yüzde 16,82 ve HÜDA PAR 53 bin oyla yüzde 7,34 oranında oy aldı.

Seçim sonuçlarına ilişkin İLKHA'ya değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Diyarbakır Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Diyarbakır’da oy sayısını yüzde 60 oranında arttırdıklarını ve bunun ileriki süreçler için olumlu bir netice olduğunu vurguladı. Dinç, seçim süresince desteklerini esirgemeyen parti teşkilatı mensuplarına ve Diyarbakır halkına teşekkürlerini iletti.

Seçim sonuçlarının Diyarbakır ve tüm Türkiye için hayırlara vesile olması temenni eden Dinç, "Yaklaşık 2 ay sahada çalıştık, gezdik, dolaştık ve yoğun programlarımız oldu. Gece gündüz demeden ev ev mahalle mahalle dolaştık. Bu yönüyle bize eşlik eden teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve bize evlerini, gönüllerini ve sofralarını açan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

"HÜDA PAR’ın davasını bir çığ gibi büyütmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz"

Seçim çalışmalarında ve hizmetlerde çok olumlu verimler aldıklarını söyleyen Dinç, "Sadece Diyarbakır’da yüzde 60’tan fazla oylarımızı artırdık. Kirli algılar ve kirli propagandalar içerisinde kendimizi ifade etmemiz ve vatandaşlarımızın teveccühünü almamız bizim için mutlu edicidir." ifadelerini kullandı. 

Seçim sürecinin ardından halka yönelik hizmetlerine devam edeceklerini vurgulayan Dinç, "Belki belediye başkanı olarak memlekete hizmet etmeyeceğiz ama milletvekili olarak Diyarbakır’ımıza, hemşerilerimize hizmetlerimizi sunacağız. Bu başarımızı daha da katlayarak HÜDA PAR’ın davasını bir çığ gibi büyütmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda bizler enerjiyle doluyuz, umutluyuz ve asla mental bir yorgunluk yok. Rabbim bizlere hayırlı hizmetler nasip etsin." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55