,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR DBB Başkan Adayı Dinç, Çınar'da halkla buluştu

HÜDA PAR DBB Başkan Adayı Dinç, Çınar'da halkla buluştu
HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Çınar ilçesinin Bulutçeker (Kubık) Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin yoğun teveccühü ile karşılanan Dinç, samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, vatandaşların beklenti ve sorunlarını dinledi.

Dinç, Bulutçeker sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Diyarbakır'ın kalkınması, güvenliği ve yaşanabilir bir şehir olması için çaba harcayacaklarını söyledi.

"Bizim siyasetimiz de Allah içindir"

İstikametlerinden taviz vermeden söylemlerini ifade ettiklerini belirten Dinç, "Rabbimizin buyurduğu gibi, ibadetlerimiz, namazlarımız, kurbanlarımız Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. Bizim siyasetimiz de Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. Bugün siyasi partimiz HÜDA PAR var, yarın olmasa biz duracak mıyız? Durmayacağız. Yine devam edeceğiz, yine bu davayı haykıracağız ve dünyanın belki de her köşesine ulaştırmak için çabalamaya devam edeceğiz. Geçici siyasi bir parti değiliz. Bizim bir davamız, bir amacımız, bir mücadelemiz var. Bundan dolayı biz istikametimizden taviz vermeyerek söylemlerimizin hepsini aziz İslam'ı ölçü alarak söyledik ve o yolda gayret ettik." dedi.

"Türkiye'de HÜDA PAR bir umut olmuştur"

HÜDA PAR'ın Türkiye'de bir umut olduğunu dile getiren Dinç, "Bundan 10 yıl önce bir sloganımız vardı, 'Meclis'te söyleyecek sözümüz var' diye. Allah'a hamdolsun bugün o gündür ve Meclis'te hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan sözümüzü dile getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Türkiye'de HÜDA PAR'ımız gelinen noktada bir umut olmuştur. Artık eskisi gibi değil. Bu güneş doğdu ve her yeri aydınlatıyor. Bakın biz 4 vekil olmamıza rağmen sürekli; gece-gündüz, sabah-akşam, aç karna-tok karna sürekli HÜDA PAR'a iftira atıyorlar. HÜDA PAR'ı karalamaya çalışıyorlar. Biliyorlar bu davanın geri vitesi yok. Bu, büyüdükçe büyüyecek ve bunlar söylemlerinde, eylemlerinde, fikirlerinde samimi insanlardır. Ve bunlar öyle başıboş değiller. Her biri birbirlerine sadece ve sadece gönülden bağlıdırlar." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55