,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR DBB Başkan Adayı Dinç, Bismil'de vatandaşlarla bir araya geldi

HÜDA PAR DBB Başkan Adayı Dinç, Bismil'de vatandaşlarla bir araya geldi
HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez ile birlikte, Bismil ilçesinde bir takım ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bismil ilçesine geldi.

Bismil'de Bedensel Engelliler Derneği, Kanaat Önderleri Derneği, Bismil Haber, Tekstil Kent ve esnaf ziyaretinde bulunan Dinç, HÜDA PAR belediyeciliğinde nelerin olacağını anlattı.

Bismil ilçesinde ilk olarak partisinin Bismil İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Dinç, burada Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, İlçe Başkanı Emin Bal ve parti üyeleri ile bir araya geldi.

Ardından HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dinç, Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez ve beraberlerindeki partililer, Bismil ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dinç, Bismil İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez ile birlikte partisinin plan ve projelerini anlattı.

Dinç, esnaf ziyaretinin ardından partililer ile birlikte Tekstil Kent'te bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Fabrika yetkilileri ile bir araya gelen Dinç, ardından fabrika işçilerini ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

STK'lara ziyaret

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, temaslarına Kanaat Önderleri Derneği ile devam etti.

Bismil Kanaat Önderleri Derneği Başkanı Hasan Vural, Başkan Yardımcısı Ahmet Çelebi ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Dinç, burada Bismil ve Diyarbakır başta olmak üzere bölgenin sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Dinç, Bismil Kanaat Önderleri Derneği ziyaretinden sonra Bismil Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç'i Bismil Haber'in kurucusu Musa Çelebi ile imtiyaz Sahibi Mekin Çelebi karşıladı.

Ziyarette, Bismil ilçesinin genel durumu, Bismil'in sorunları ve eksikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Diyarbakır ile Bismil'in sorunlarının ve eksikliklerinin farkında olduklarını belirten Dinç, bu sorunların çözümü için durmadan çalışacaklarını ifade etti.

Bismil Bedensel Engelliler Derneği'ni de ziyaret eden Dinç ve Ali Bilmez, dernek başkanı Emrah Kara tarafından karşılandı.

Dernek Başkanı ve yönetiminden sorun ve sıkıntıları dinleyen Dinç, kendisine iletilen sorunları TBMM'nde dile getireceğini belirtti.

Dinç, Bismil ilçesindeki temaslarına bazı taziye ziyaretlerinde bulunarak devam etti.

Dinç son olarak ilçede aile ziyaretlerinde bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55