,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 25 °C

HÜDA PAR Cigerlo TOKİ sakinlerinin sorunlarını dinledi

HÜDA PAR Cigerlo TOKİ sakinlerinin sorunlarını dinledi
Cigerlo TOKİ sakinlerinin evlerini teslim aldıktan sonra yaşanan sorunları yerinde tespit için ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi.

Batman merkezde yaklaşık 5 ay önce teslim edilen Cigerlo TOKİ konutlarından devam eden sorunları çözümü için HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Cigerlo TOKİ sakinlerini ve yönetimi ziyaret etti.

Başkan Altun ve HÜDA PAR heyeti, TOKİ’lerde keşif ve incelemelerde bulunarak vatandaşlar ile sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Cigerlo’da ulaşım, aydınlatma ve alışveriş noktalarının olmayışı vatandaşları çok zor durumda bıraktığını belirten Başkan Altun, “Bugün Cigerlo TOKİ’deyiz. Burada TOKİ sakinleri ile oturup sorunları çözmeye çalışıyoruz. Teşkilatımızla beraber TOKİ’de bulunan vatandaşlarımızı dinledik. TOKİ’nin acil olarak ulaşım sorunu var. Burası en yakın belediye otobüs geçiş güzergahına 2 km uzakta olduğu için takdir edersiniz ki önümüz kış. Bu kışta bu kadar insanın 2 kilometrelik yolu çıkmak eziyet hatta büyük bir ayıptır. Bizim bu ayıbı bu utancı düzeltmemiz lazım. Sadece ulaşım problemleri yok. Ama ulaşım problemi ilk çözülmesi gereken problemimiz olduğu için şu an onunla ilgileniyoruz. Öncelikle ulaşımı halletmemiz lazım.” Dedi.

“Merkeze bağlı bir köy”

TOKİ’ler olarak merkeze bağlı bir köy gibi yaşayan vatandaşlar olduğunu belirten Altun, “TOKİ sakinlerinin belirtiği üzere çok büyük bir şebeke sorunu var. Batman’ın merkezine bağlı bir köy gibi yaşamaları bu hemşerilerimizin hakkı değildir. Bu durum onlara reva görülemez. Bunu dile getirmemiz gerekiyor. Gerekirse Belediye yetkilileri ile görüşeceğiz ilkin ulaşım akabinde şebeke ile ilgili sorunları çözüp, vatandaşlarımızın sorunlarını gidereceğiz.” Şeklinde konuştu.

“Sorun çözülmezse vatandaşlarımız kış boyunca bu sorunları yaşamaya devam edecek”

Yürüyerek uzun bir yolu gitmek zorunda kalan vatandaşların sorununun çözülmesi için çalışacaklarını söyleyen Altun, “Tabi bununla beraber ışıklandırma sorununun da olduğunu söylüyorlar. Bu kış boyunca 2 kilometrelik yolu bu zorluklar ile yürümeye çalışıyorlar. TOKİ sakinleri bu sorunları dile getirdiler. Bizimde yaptığımız tespitlerde, keşifte fark ettik. Çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağız. Allah’ın izni ile bu sorunları çözmek için ilgili girişimlerde bulunmak için inşallah sonucunu da getirip vatandaşlarımıza ilan edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

cihad-altun-cigerlo-toki-sakinleri.jpg

cihad-altun-cigerlo-toki-sakinleri-001.jpg

cihad-altun-cigerlo-toki-sakinleri-002.jpg

cihad-altun-cigerlo-toki-sakinleri-003.jpg

cihad-altun-cigerlo-toki-sakinleri-004.jpg

cihad-altun-cigerlo-toki-sakinleri-005.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55