,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Emiroğlu, projelerini anlattı

HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Emiroğlu, projelerini anlattı
HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu ve ekibinin hazırladığı 12 projeyi basın ve kamuoyuyla paylaştı.

Toplantı Bayram AVM'de bulunan bir işletmede gerçekleştirilen proje tanıtım programına HÜDA PAR Bingöl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu'nun yanı sıra HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, İl Teşkilatı ile kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Toplantıda basın ve kamuoyuna açıklamalarda bulunan Yunus Emiroğlu, HÜDA PAR belediyeciliğinde yapılması planlanan 12 projesini şu başlıklar altında anlattı:

1-Çapakçur Vadisi Yürüyen Merdiven Projesi, 2-Tarihi Çarşı ve Katlı Otopark Projesi, 3-Ulaşım altyapısının iyileştirilmesi, 4-Çapakçur Deresi'ne yeni köprü, 5-Seyir terası ve sosyal tesis projesi, 6-Kongre ve kültür merkezi, 7-Kapalı semt pazarları, 8-Beşyol katlı otopark ve semt pazarı, 9-Yapay zekâ destekli ulaşım, 10-Kentsel dönüşüm, 11-Yeni mesire alanları, 12-Müstakil konut alanları.

Projelerini detaylandıran Emiroğlu, halkın teveccüh gösterip belediye seçimlerini kazanmaları halinde hedefledikleri projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Çapakçur Vadisi Yürüyen Merdiven Projesi

Projeler arasında, şehir içindeki ulaşımı daha kolay ve hızlı hale getirecek korunaklı yürüyen merdivenli yaya geçişlerinin yapılmasını planladıklarını anlatan Emiroğlu, aynı zamanda aşağı çarşıya yapılacak ilçe garajı, köy garajı ile millet bahçesi projelerine erişimi kolaylaştırmak istediklerini kaydetti.

Tarihi Çarşı ve Katlı Otopark Projesi

Emiroğlu, şehrin otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla yeraltında yapacakları otoparkın yanı sıra üst kısmında tarihi bir çarşı inşa ederek, şehrin turizmine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Çapakçur Deresi'ne yeni bir köprü yapılması

Emiroğlu, şehir merkezindeki trafiği rahatlatmanın yanı sıra vatandaşların hastaneye daha hızlı ve masrafsız ulaşımını sağlayacak projeleri seçildiği taktirde hayata geçireceğini belirtti.

Seyir Terası ve Sosyal Tesis Projesi

Mirzan-Bahçelievler arasında konumlanacak olan bir sosyal tesisin yanı sıra seyir terasının inşa edilmesini hedeflediklerini kaydeden Emiroğlu, bu proje ile şehir turizmine katkı sağlanması ve belediyenin gelir kaynağının artırılması amaçladıklarını dile getirdi.

Kongre ve Kültür Merkezi Projesi, Kapalı Semt Pazarları, Beşyol Katlı Otoparkı

İl Jandarma Komutanlığının karşısındaki alanın kullanılarak çok amaçlı bir merkezin inşa edilmesini ve Kapalı Semt Pazarları ve Beşyol'da Katlı Otopark ve Semt Pazarı gibi projeler de şehrin ihtiyaçlarına yönelik olarak planladıklarına vurgu yaptı.

Yapay Zekâ Destekli Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Yeni Mesire Alanları ve Müstakil Konut Alanları

Bingöl'ün kalkınması ve gelişmesi için yapay zekâ destekli ulaşımın, kentsel dönüşümün, yeni mesire alanlarının oluşturulması ve müstakil konut alanlarının oluşturulmasının önem taşıdığını dile getiren Emiroğlu, bu projelerin Bingöl'ün daha yaşanabilir bir kent olması ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması amacıyla hayata geçirileceğini belirtti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55