,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 28 °C

HÜDA PAR Batman'da İlk Aday Adaylığı

HÜDA PAR Batman'da İlk Aday Adaylığı
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde ilk aday adaylığı için başvurusu yapıldı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylığı için başvuru süreci 15 Aralık'a kadar sürecek.

2023 Genel seçimlerinde en çok konuşulan partilerin başında bulunan HÜDA PAR, yerel seçimlerde de gündemde kalmaya devam ediyor.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için takvim işlerken, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’na başvuru süreci başladı. 

Başvurular 15 Aralık'a Kadar Sürecek

HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Partimizin değerli üyeleri, gönüllüleri ve kıymetli vatandaşlar. HÜDA PAR olarak siyaset sahnesinde ‘Dürüst Siyaset Gerçek Adalet’ şiarıyla sağlam adımlar atmaya devam ediyoruz. Yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimleri için gerek teşkilatlarımızla gerek üye ve gönüllülerimizle seçime hazır, dinamik ve ümit varız. Değerli üyelerimiz, gönüllülerimiz ve saygıdeğer milletimiz sizi HÜDA PAR'ın sesine ses, gücüne güç olmaya davet ediyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde partimizden il-ilçe belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için müracaat etmek isteyenler 15 Aralık 2023 tarihine kadar Parti teşkilatlarımıza başvurabilirler. Aday adaylığı başvuruları için detaylı bilgi ve başvuru için gerekli formlar partimizin internet sitesinde mevcuttur. HÜDA PAR olarak 15 Aralık 2023 tarihine kadar aday adaylık başvurularını kabul etmekte birlikte 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.”

Batman’da ilk aday adaylığı başvurusu yapıldı

Batman’da ilk aday adaylığı başvurusu Sason ilçe belediye başkanlığı için yapıldı.

HÜDA PAR Sason ilçe eski başkanı Şenol Aksoy, Sason Belediye Başkanlığı aday adaylığı için il başkanlığına müracaat etti.

Başvuru ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “2024 yerel seçimleri için belediye başkan aday adaylığı başvurularını almaya başladık. HÜDA PAR' ın belediyecilik vizyonunu taşıyan adayların başvurularını bekliyoruz. Sason Belediye başkanlığı aday adaylığına başvuran Şenol Aksoy'un başvurusu hayırlı olsun.” dedi.

Adaylığı için açıklama yapan Şenol Aksoy, “Genel Seçimlerde partimiz #HÜDAPAR, dürüst siyasetiyle kısa zamanda halkın teveccühünü kazanmıştı, Yerel seçimlerde de Dürüst Belediyecilik anlayışı ile örnek hizmetiyle Ülkemizde adından söz ettireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hayırlara vesile olsun.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55