,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı TMO ve çiftçileri ziyaret etti

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı TMO ve çiftçileri ziyaret etti
HÜDA PAR Sözcüsü ve HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı TMO ve çiftçileri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yapılan ziyaretlerde TMO ve Tarım İl Müdürlüğü yetilileri ve çiftçiler ile konuşan Ramanlı, iletilen sıkıntıları ve çözümleri için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Serkan Ramanlı, çiftçilerin, hazine arazisi, miras arazileri, ÇKS, TMO randevularının ve diğer sorunların çözüme kavuşturulması için gerekenlerin yapılması gerektiğini belirtti.

TMO ziyareti ile ilgili konuşan Ramanlı, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi Batmanımızın her kesimine ve sorununa temas etmeye çalışıyoruz. Bugün de TMO’yu ziyaret ederek çiftçiler ve İl Tarım Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldik. Çiftçilerimizin talep ve sorunlarını dinledik. Çiftçilerimiz bu sene verimden memnun. Elhamdulillah bereketli bir hasat mevsimi yaşandı.” dedi.

TMO’nun mahsullerin erken alınması için randevu düzenlemesi yapıldığını söyleyen Ramanlı, “Çiftçilerimizin beklentisi ürünlerini en düşük maliyetle ve hızlı bir şekilde alımın yapılmasıdır. TMO İl Müdürlüğünden, randevu tarihlerini daha erken bir takvime bağlanması konusunda söz aldık. İnşallah Ağustos ayına kalmadan alımlar yapılmış olacaktır. Biz de takipçisi olacağız. Alım konusunda TMO ve çiftçilerimizin büyük orandaki uyumlu çalıştığını görmek bizleri memnun etti. Üreticilerimize her alanda gerekli kolaylığın sağlanması gerektiğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

ÇKS sisteminin mağduriyetlere sebep olduğunu vurgulayan Ramanlı, “Miras kalan tarlalarda ve hazine arazilerinde yapılan ekimlerin ÇKS sistemine dâhil edilememesi mağduriyete sebep oluyor. Gerek mevzuat gerekse de uygulamadan kaynaklı sorunları hızlı bir şekilde aşmalıyız. Bu konuda bakanlık ve il müdürlüğü nezdinde bir çalışma başlatacağız. Sorunları dinlemeye ve çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı’nın TMO ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer eşlik etti.

serkan-ramanli-ciftciler.jpg

serkan-ramanli-ciftciler-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55