HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Coşkun: Anne toplumun temel direğidir

HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Coşkun: Anne toplumun temel direğidir
HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Coşkun, Anneler Günü dolayısıyla hastanede yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Anneler Günü kapsamında Batman HÜDA PAR İl Kadın Kolları Başkanı Şenay Coşkun, hastanelerin doğum servislerinde yatan anneleri ziyaret etti. Yeni evlat sevinci yaşayan annelerle bir araya gelen Coşkun, kendilerine gül takdim ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında annelerle sohbet eden Coşkun, İslam'ın anneye verdiği öneme vurgu yaptı.

"Cennet annelerin ayakları altındadır"

Ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede Coşkun, şu ifadeleri kullandı:

"Anne; merhametin, sabrın, fedakârlığın ve karşılıksız sevginin adıdır. İnancımızda 'Cennet annelerin ayakları altındadır' anlayışıyla annelerimize verilen değer açıkça ortaya konulmuştur. Bizler de bu anlayışla, toplumumuzun temel direği olan annelerimizin yanında olmayı bir görev biliyoruz."

Mesajını şu sözlerle tamamlayan Coşkun "Bu vesileyle yüreğinde evlat sevgisi taşıyan, geleceğimizi inşa eden tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum." dedi.

Ziyaret, hastanede bulunan anneler ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.

HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Coşkun: Anne toplumun temel direğidir

HÜDA PAR Batman İl Kadın Kolları Başkanı Coşkun: Anne toplumun temel direğidir

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.