,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den meslek odalarına ziyaret

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den meslek odalarına ziyaret
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, yeni seçilen oda başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez ilçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberindeki heyeti, yeni seçilen Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi, Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Şahin ve beraberindeki heyeti, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Batman Şoförler Odası başkanları ile yönetimleri karşıladı. Her iki oda başkanları yapılan ziyaretten memnun olduklarını ve en kısa sürede esnafa yönelik projelerini hayata geçireceklerini belirtiler.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, oda başkanları ve yönetimine başarılar diledi.

Şahin, "Yakın tarihte seçimlerini gerçekleştiren Batman Şoförler Odası ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni yönetimlerini ziyaret ettik. Özellikle en çok zam alan ürünlerin başında akaryakıt geldiği için haliyle direk şoförlere yansımaktadır. Belki de Türkiye’nin başlıca sorunlarından bir tanesi de şoförlerin yaşadığı bu sıkıntıdır. Şoförler her seferinde daha yüksek fiyata doldurma zorunda kalıyor. Dolayısıyla şu anda şoförlerin bu yönde çok büyük bir sıkıntısı var. Yeni yönetime gelen Cemil Turan Başkanımız şoförlerin sorunlarını iletmekte güçlük çekiyor. Çünkü en büyük sıkıntıyı çekenlerin başında şoför esnafımızda çekiyor." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den meslek odalarına ziyaret

"Odalarımızla diyalog içerisinde olup sorunlarını raporluyoruz"

Esnafın sorunlarına çözüm için hükümetin yeni çalışmalar başlatması gerektiğini belirten Şahin, "Bu sorunları çözüp getirecek merci oda başkanları değil, başlı başına hükümetin politikasını ilgilendiren bir durumdur. Tabi ki Cemil başkanımızda elinden gelen çabayı gösterecektir. Bizde HÜDA PAR olarak bu anlamda odalarımızla diyalog içerisinde olup ziyaretlerimizi ettik. Ve bu odalarımızın sözcülüğünü yapmak zorundayız. Bizde odaların sorun ve taleplerini raporlayıp genel merkezimize iletiyoruz." diye konuştu.

"Yerli esnafa sahip çıkın"

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni yönetimine de hayırlı olsun temennisinde bulunan Şahin, esnafların sorunlarına dikkat çekerek şunları söyledi:

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den meslek odalarına ziyaret

"Bugün esnafımız çok ciddi sıkıtılar çekiyor ve özellikle yerel esnafımız çok ciddi sıkıntılar yaşamaktadırlar. Çünkü zincir marketler şu anda küçük esnafı bitirmiş noktadadır. Buradan tekrar Batman halkına diyoruz ki; mümkün mertebe alışverişlerinizi küçük ve mahalle esnafından yapın ki onlarda ayakta kalabilsin. Bu anlamda bu iki odamızın yönetimlerine tekrar başarılar diliyoruz." (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55