,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 29 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den kongreye davet

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den kongreye davet
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığının 4'üncü Olağan Kongresi'ne tüm halkı davet etti.

"Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" sloganıyla siyaset sahnesine çıkan HÜDA PAR'ın il kongreleri devam ediyor.

İlçe kongrelerini tamamlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, 4'üncü Olağan İl Kongresini 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirecek.

3 Aralık Pazar Günü Saat 14.00'da Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı katılacak.

Kongre hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kongreye tüm Batman halkını davet etti.

davut-sahin-009.jpg

HÜDA PAR olarak halka hizmetin Hakka hizmet olduğu anlayışıyla ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ dediklerini ve yola çıktıklarını ifade eden Şahin, “Bu anlayışla halkımıza ayırım yapmaksızın adalet temelinde hizmet etme gayreti içerisinde olduk. En büyük mükâfatın, Rabbimizin rızasını kazanmak olduğu inancıyla yolumuza devam ediyoruz. Rabbim ayaklarımızı hak üzere sabit, tüm hayırlı işlerimizde bizleri muvaffak kılsın, bizleri rızasına ulaştırsın inşallah” şeklinde konuştu.

"Çalışmalarımızı artırarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz"

Kongre için hazırlıkların devam ettiğini belirten Şahin, "Teşkilatımızı kurduğumuz günden itibaren 'Önce İnsan, Öncelik Adalet' şiarıyla hemşerilerimize dokunmaya ve yaşadıkları sorunların çözümü hususunda aracı olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı hızlandırarak daha fazla insana ulaşmayı ve çözümün adresi olmayı ümit ediyoruz. Kadim ilimizin kronikleşmiş sorunlarını çözmek, Batman’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek hedefiyle sahadan hiç ayrılmadık. İl yönetim kurulumuz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımız ile birlikte ilk günkü heyecan ve aşk ile dur durak bilmedik. Memleketimizde sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmamak hedefiyle çıktığımız bu yolda ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy, kapı kapı gezerek vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnşallah bundan sonra daha azim ve gayretle çalışmalarımızı artırarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

"Tüm teşkilat birimlerimizle canla başla çalıştık"

Pazar günü yapılacak kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni eden Şahin, "Göreve getirildiğimiz günden bu yana halkımız ve partimiz adına çalışmalarımızı sürdürdük. Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için tüm teşkilat birimlerimizle canla başla çalıştık. İlçe kongrelerimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde partimizin 4'üncü Olağan İl Kongresi var. 4'üncü Olağan Kongre'mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kongremize Sayın Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu beyefendi ve Batman Milletvekilimiz sayın Serkan Ramanlı konuşmacı olarak katılacaklardır.  Kongremize yaşlısıyla genciyle, kadını erkeğiyle tüm Batman halkımızı bekliyoruz." diye konuştu.

huda-par-batman-il-kongresi-004.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55