,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den işgal rejiminin mallarına boykot çağrısı

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin'den işgal rejiminin mallarına boykot çağrısı
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batmanlıları Filistin halkı ile dayanışmaya davet ederek, siyonist işgal rejiminin mallarına boykot çağrısında bulundu.

 

Siyonist işgal rejiminin Filistin'de iki haftayı aşkın süredir uyguladığı insanlık dışı saldırılara tepkiler gelmeye devam ediyor.

Birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Batman'da birçok İslami STK bir araya gelerek Gazze'ye destek çadırı açtı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, işgal rejiminin yaptığı saldırılara değinerek, "Maalesef siyonist çetenin vahşetleri, katliamları devam ediyor. Filistinli kardeşlerimizin üzerine her gün bombalar yağıyor. Çocuk, kadın, yaşlı, hasta, hamile demeden, Gazze halkının sığındıkları en güvenli sayılabilecek noktaları dahi pervasızca bombalıyor ve her gün orada yavrularımız, annelerimiz, bacılarımız, yaşlılarımız, kardeşlerimiz öldürülüyor. israil, ümmetin kanını akıtmaya devam ediyor. Ümmetin izzetini ayaklar altına almaya devam ediyor. Ümmetin onurunu çiğnemeye devam ediyor. Maalesef İslam ülkelerinin yöneticileri bu konuda halklarının bekledikleri ciddi aksiyonları almıyor, tepkileri ve destekleri vermiyorlar. Bu, halk arasında ciddi bir rahatsızlığa sebebiyet veriyor." dedi.

"Batman halkı duyarlıdır"

Batman halkının bu konuda bilinçli olduğunu söyleyen Şahin, "Allah'a şükürler olsun, Batman halkı bu konuda duyarlıdır. Gün geçtikçe de İslami duyarlılıkları ve hassasiyetleri artarak devam ediyor. HÜDA PAR olarak ve birlikte hareket ettiğimiz İslami STK'lar olarak da bu duyarlılığın devam etmesi noktasındaki çabalarımız sürüyor. Bugün itibarıyla Gazze’ye destek çadırı açıyoruz. Her gün bu çadırda Gazze’deki kardeşlerimize destek anlamında İnşallah bazı programlar icra edeceğiz. Batman halkına çağrımız, Filistin’e destek mahiyetini taşıyan bütün bu programlara, etkinliklere iştirak etmeleridir. Bu konuda hassasiyet gösterilmesini istiyoruz. Bunun dışında dualarımızla destek olmaktır." diye konuştu.

"İşgal rejiminin mallarını kesinlikle almayın"

Siyonist işgal rejiminin yaptığı zulme tepki olarak yapılması gerekenlerin başında işgal rejiminin mallarının boykot edilmesinin geldiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:

"Özellikle ve özellikle işgal çetesinin, terör şebekesinin ürünlerine, market raflarında görmeye alıştığımız ürünlerin hepsine boykot uygulanmalıdır. Kesinlikle israil menşeli ürünlere, gıdadan tutun, temizlik ürünlerine kadar, halkımızın duyarlılık gösterip boykot etmesi ve israil mallarının tüketilmemesi noktasında bizim çağrımız ve davetimiz vardır. Bugünkü şartlarda bizim yapabileceğimiz budur. Yarın öbür gün ülkeler başka imkanlar, ortamlar oluşturursa öyle inanıyorum ki halkımız daha büyük fedakarlıklar, daha büyük destekler de yapacaklardır."

"Bu hak ile batıl savaşıdır"

Filistin'de yaşanan olayların sadece orayı ilgilendirmediğini, bütün ümmeti ilgilendiren bir mesele olduğunun altını çizen Şahin, "Kudüs hepimizin değeridir. Kudüs ümmetin değeridir. Oradaki savaş sadece israil-Filistin savaşı değildir. israil ile İslam'ın savaşıdır. israil ile İslam değerlerinin savaşıdır. Aslında bu savaş Furkan savaşına dönüşmüştür. Safları netleştirmiştir. Hak-batıl savaşına dönmüştür. Hakkın yanında duranlar kendilerini belli etmişlerdir, tavırlarını netleştirmişlerdir. Onun karşısında bir de israili destekleyenler yani batılın yanında duranlar söz konusudur. Bizler elhamdülillah Müslümanız ve neye mal olursa olsun bizim Haktan ayrılmamamız, hakkın safında duruş göstermemiz gerekir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55