,
  • BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 20 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Uçak sefer sayılarındaki yetersizlik halkı mağdur ediyor

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Uçak sefer sayılarındaki yetersizlik halkı mağdur ediyor
HÜDA PAR Batman İl Başkan Davut Şahin beraberinde heyet, Batman Havalimanı Müdürü Tacettin Turgut’u ziyaret ederek ildeki uçak sefer sayılarının azlığından dolayı yaşanan mağduriyeti dile getirdi.

 

HÜDA PAR Batman İl Başkan’ı Davut Şahin ve heyeti Batman Havalimanı Müdürü Tacettin Turgut’u ziyaret etti.

Şahin, ziyarettin ardından açıklamalarda bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Uçak sefer sayılarındaki yetersizlik halkı mağdur ediyor

 

Kent nüfusunun her geçen gün arttığına dikkat çeken Şahin, nüfus artışına rağmen uçak sefer sayılarındaki yetersizliğin halkı büyük anlamda mağdur ettiğini ifade etti.

"Halk, uçak sefer sayılarının yetersizliğinden şikâyetçi"

Uçak sefer sayılarındaki düşüş ve halkın şikâyetlerini görüşüp çözüme kavuşturmak adına Batman Havalimanı Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini ifade eden Şahin, "HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak kurum müdürlerimizi ziyaret ediyoruz. Kurumlarına taalluk eden eksikleri, halkımızın talep ve şikayetlerini yetkililerle görüşüyoruz. Bugün de Batman Havalimanı Müdürümüzü ziyaret ettik. Özellikle son zamanlarda Batman uçak seferlerinin düşürülmesiyle ilgili halkımızdan gelen şikayetleri müdürümüzle konuştuk. Uçak sefer sayılarındaki artış ile ilgili müdürümüzün de bir çaba içerinde olduğunu gördük." ifadelerini kullandı.

davut-sahin-006.jpg"Uçak sefer sıkıntısı devam ediyor"

Şahin, "Gerek Türkiye Havayolları şirketi gerekse diğer özel hava yolları şirketleri maalesef kendi kâr marjlarını yükseltmek amacıyla Batman’daki uçak seferlerini artırmıyorlar. Batman nüfusu gün geçtikçe artmakta ve civar illerden de yolcu olmaktadır. Bu nedenle mevcut uçak sefer sayısı yetmediği gibi Batman halkının da ihtiyacını karşılamıyor. Ve uçak sefer yetersizliği sıkıntısı halen devam ediyor." diye konuştu.

"Batman’ın ihtiyaç duyduğu uçak sefer sayıları artırılmalı"

Batman uçak sefer sayılarının aratılması için hazırladıkları raporu HÜDA PAR Genel merkezlerine ileteceklerini belirten Şahin, şunları söyledi:

"HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak bu konun muhatabının Ankara ve firma yetkililerinin olduğunu biliyoruz. Uçak firmalarının halkında menfaatini de düşünmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Batman’ın ihtiyaç duyduğu uçak sefer sayılarının artırtılması için firmalardan bir fedakârlık bekliyoruz. Bu anlamda bizlerde raporumuzu tutup Ankara nezdinde genel merkezimize takdim edeceğiz. Batman’ın uçak sefer sayılarının artırılması için genel merkezimiz girişimlerde bulunacaktır. Bu anlamda Batman halkımıza hizmetlerimiz devam edecektir." (İLKHA)

davut-sahin-tacettin-turgut.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55