,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Darbe girişimi Müslüman halkın onurlu duruşuna takıldı

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Darbe girişimi Müslüman halkın onurlu duruşuna takıldı
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında 15 Temmuz darbe girişiminin dünya emperyalistlerinin FETÖ üzerinden 30-40 yıllık yürüttükleri sinsi bir planın darbe olarak tezahürü olduğunu belirten Şahin, bu darbe girişiminin dünya emperyalistleri adına ülkeye el koyma teşebbüsü olduğunu söyledi.

Darbenin başarıya ulaşmadığını anımsatan Şahin, “Başta Türkiye olmak üzere İslam ümmetine büyük zararlar verecek olan bu hain ve çok organizeli girişim başta ABD olmak üzere bütün dış desteklere rağmen Müslüman halkın karşı hamlesine, onurlu duruşuna takılmış ve akim kalmıştır. Başarıya ulaşmamış olması Allah'u Teâlâ’nın Müslümanlara bir lütfu olarak görülmelidir.” dedi.

“İlk şehitlerden biri HÜDA PAR üyesidir”

Darbe girişimini duyar duymaz tüm teşkilatlarıyla meydanlara çıktıklarını vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:

“Darbe kalkışması netleştiği gibi Genel Merkezimiz tarafından verilen talimat üzerine HÜDA PAR Teşkilatları ülkenin bütününde sokaklara dökülmüş ve karşı direnişe geçmiştir. Nitekim İstanbul' da ilk şehitlerden biri HÜDA PAR üyesi Mehmet Karaaslan'dır.”

“Kimse sokaklara çıkmaya cesaret edemezken üyelerimiz sokaklara çıktı”

Üyelerinin darbe girişimine karşı onurlu bir duruş sergilediğini ifade eden Şahin, “Batman'da da daha kimse sokaklara çıkmaya cesaret edemezken üyelerimiz sokaklara çıkıp özellikle İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde tekbirler ve sloganlarla olası bir kalkışmanın karşısında onurlu bir duruş sergilemiştir. Üyelerimizin bu duruşundan sonra darbe istemeyen halk kesimleri daha yeni yeni dışarı çıkmış ve Batman Valiliği önünde bir araya gelebilmişlerdir.” dedi.

Açıklamasının sonunda Şahin, “Memleket ve ümmet olarak ciddi bir tehlikeyi Allah'ın yardımıyla ucuz atlatmış olduk. Rabbim hain ve zalimlerin eline hiç bir zaman Müslümanlar aleyhine fırsat vermesin. Şu unutulmamalıdır ki mahkeme-i Kübrada herkes yaptıklarının hesabını eksiksiz verecektir.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55