,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Ramanlı’dan Halka Mektup!

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Ramanlı’dan Halka Mektup!
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batman İçin Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet” başlığıyla Batman halkına mektup gönderdi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını yoğun ve kapsamlı bir kampanya ile sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batman İçin Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet” başlığıyla halka mektup gönderdi.

“Sevgili Batmanlı Hemşehrim!” diye başlayan mektupta, “Doğunun parlayan yıldızı güzel şehrimizin, siz aziz ve asil halkını en kalbi duygularımla selamlıyorum. Halkımıza ve Batmanımıza hak ettiği hizmeti sunmak için yola çıktık ve geliyoruz. Yıllardır mahkûmu olduğumuz alışkanlıkları ve ezberleri bozacağız. Vizyon ve liyakat sahibi kadrolarımızla halkımıza hizmet edeceğimiz günler yakındır.” denildi.

serkan-ramanli-halka-mektup.PNG

“Bu toprakların bağrından çıkmış kadrolarımızla, asalet, şan ve şeref sahibi ecdadımızdan miras kalan dilimizi, değerlerimizi, kültürümüzü, aslına uygun olarak yaşatacağız.” diyen Ramanlı şöyle devam etti: “Halkımıza ait olan belediye kaynaklarını halkımızın hizmetine sunacağız. İsraf, rüşvet ve adam kayırma gibi büyük mağduriyetlerin sebebi olan yanlışları kaldırıp adaleti tesis edeceğiz. Uyuşturucu bataklığına saplanmış, geleceği kararmış, çaresiz ve sahipsiz kalmış gençlerimizi topluma ve ailelerine kazandırmak için büyük bir mücadele vereceğiz.”

En büyük sermayelerinin ve geleceğin teminatının gençler olduğuna işaret eden Ramanlı, “En büyük sermayemiz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi güvenle yarınlara hazırlamak için kütüphaneler, sanat atölyeleri, meslek edindirme kursları açacağız. İşsiz ve mesleksiz tek bir gencimiz kalmasın diye kaynaklarımızı seferber edeceğiz. Kadın ve aile hak ettiği değeri bulacak; kadına şiddetin, cinsel ve ekonomik istismarın önüne geçecek projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Anadile özel vurgu yapan Ramanlı, “Anadilimizi çocuklarımıza öğretmek için kurslar açacağız.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı devamla şöyle dedi: “Batmanımızda yoksul, yetim ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın elinden tutacak, kendilerine iş ve aş imkânları oluşturacağız.”

Öz bir Batmanlı olduğunu ve halkın içinden geldiğini belirten Ramanlı: “Ben öz be öz Batmanlıyım. Batman’ın içinden bir hemşeriniz olarak dertlerimizi, sıkıntılarımızı biliyorum ve beklentilerin de farkındayım.” dedi.

Hizmetsizliğin Batman’ın ve Batman halkının kaderi olmadığını ve yeni bir dönemin kapılarını açma vaktinin geldiğine dikkat çeken Ramanlı, “Hizmet konusunda yüzüstü bırakılmak kaderimiz değildir.  Artık heba olan yılların muhasebesini yapma vaktidir. Hizmetsiz geçen yılların telafisini yapmanın zamanı gelmiştir.  31 Mart’ta desteğinizle Batmanımızda yeni bir dönemin kapılarını hep birlikte açacağız. Haydi! Bu sefer HÜDA PAR diyelim, güzel şehrimizi hep birlikte hak ettiği yere taşıyalım. Unutma; seninle olur, bizimle olur, hep birlikte olur.” diye halka çağrıda bulundu.

Ramanlı’nın halka yazdığı açık mektubun, parti üyesi ve gönüllüler tarafından halka elden ulaştırılacağı belirtildi.

serkan-ramanli-halka-mektup.jpg

serkan-ramanli-halka-mektup-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 658 98 55