,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2438.449
  • Dolar 32.401
  • Euro 34.754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 18 °C

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı bayramda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatı bayramda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi
Farklı vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden HÜDA PAR Antalya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Bayramın ilk iki gününde kanaat önderleri, aile büyükleri ve yaşlıları ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, siyasi parti il başkanları, basın mensupları ve kimi STK ile hemşehri dernekleri temsilcilerini de telefonla arayarak bayramlarını kutladı. 

Yapılan bayram programlarıyla ilgili açıklamalar yapan HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, günün erken saatlerinde başladıkları bayram ziyaretlerinin yoğun ve verimli geçtiğini belirtti. 

Durmaz açıklamasında, “Ramazan Bayramı münasebetiyle çıkardığımız programlar kapsamında kanaat önderleri, aile büyükleri ve yaşlıları ziyaret ettik. Üye ve gönüllülerimizle bir araya gelerek bayramlaştık. Komşu ve akrabalarımızın bayramlarını tebrik ettik. Siyasi parti il başkanları, basın mensupları ve kimi STK ile hemşehri dernekleri temsilcilerini de telefonla arayarak bayramlarını kutladık.” dedi. 

“Yolumuzun uzun, yükümüzün ağır ve işimizin çok olduğunun idrakindeyiz” 

Çeşitli özel günleri vesile kılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyen Durmaz, “Particilik ve ayrımcılık yapmadan farklı vesilelerle halkımızla bir araya gelmeye, kucaklayıcı ve birleştirici siyaset anlayışımızı anlatmaya devam edeceğiz. Bu anlamda yolumuzun uzun, yükümüzün ağır, mesuliyetlerimizin büyük ve işimizin çok olduğunun idrakindeyiz. Allah istikametten ayırmasın, akıbetimizi hayr eylesin.” dedi. 

“Bayram mücahitlerin zafere ulaşması ve Gazze’nin hürriyetine kavuşmasına vesile olsun” 

Tüm halkın bayramını tebrik eden Durmaz, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: 

“Bu düşüncelerle bir kez daha tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; bayramın sulh ve selamete, huzur ve saadete, mazlumların kurtuluşuna, müslümanların birliğine, hususen de Filistinli mücahitlerin işgalci soykırımcılara karşı zafere ulaşmasına ve Gazze’nin hürriyetine kavuşmasına vesile olmasını dilerim.”huda-par-antalya-bayram-ziyareti.jpg

huda-par-antalya-bayram-ziyareti-001.jpg

huda-par-antalya-bayram-ziyareti-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55