,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 28 °C

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı seçim ve tanıtım standı açtı

HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı seçim ve tanıtım standı açtı
HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığı, partilerinin tanıtımı ve halk ile tanışma amacıyla yaptığı stant çalışması büyük ilgi gördü.

 

Merkez Çankaya ilçesi Kızılay AVM önünde açılan standa halkın büyük bir ilgi göstermesi dikkat çekti.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri yaklaşırken partilerin de seçime yönelik çalışmaları hız kazandı.

HÜDA PAR'ın tanıtımı ve halk ile tanışma amacıyla açılan stantta, halka tanıtım afişi ve broşür dağıtıldı.

HÜDA PAR Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın, "Ankara halkına HÜDA PAR'a gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı Partimizin Ankara İl Başkanlığının Kızılay Meydanı'nda açmış olduğu tanıtım standına bizler de gençlik kolları olarak katılım sağladık. Öncelikle halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaştığımızı belirtmek istiyorum. Stand çalışmaları ile halkımızla birebir temas edip, kafalarına takılan soruların cevaplarını vermeye gayret ediyoruz. Oluşturulan yalan yanlış algıları onarmaya çalışıyoruz. Özellikle genç kardeşlerimizi, harekete geçiren merak duygusu, gençlerin standımıza yoğun bir şekilde yönelmelerine vesile olmaktadır. Akıllarına takılan soruların cevapların için standımızı ziyaret etmektedirler. Güzel sorunlarla karşılaşıyoruz. Tabi gençlerde güzel sorularının neticesi olan güzel cevapları heybelerine doldurup standımızdan memnun bir şekilde ayrılıyorlar." dedi.

Devamında Günaydın, şu ifadelere yer verdi:

"Oluşan bu ilginin dağılmasını arzu eden, bu ilgiyi hazmetmeyen bazı gruplar ülkemizin çeşitli şehirlerinde partimizin standlarına sözlü ve fiili olmak üzere çeşitli saldırılar düzenlenmektedir. Seçimden herhangi bir umudu olmayan faşist grupların illegal yollara başvurusu pek tabiidir. Onlar istedikleri kadar illegal yöntemlerle, zorbalıklarla, şiddetle bizleri engellemeye çalışsalar da onların bu saldırıları halkımıza doğruları anlatma arzumuzu kırbaçlamaktan öteye geçmemektedir. Bir kere daha yılmayacağımızı, halkımıza doğruları ulaştırmak için çalışacağımızı çabalayacağımızı belirtmek istiyoruz. Neticede savaşa değil seçime gidiyoruz. Barış ortamı içinde bu seçim sürecini nihayete erdirelim. Katılmadığımız fikirlerimiz tabi ki olacaktır. Bunları da görgü kuralları kapsamında tartışalım. Bu vesileyle özelde Ankara hakkını genelde Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlarımızı stantlarımıza davet ediyoruz. Gelin hasbihal edelim, gelin muhabbet edelim. Aklınıza takılan sorulara beraber cevaplar bulmaya çalışalım." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55