,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 21 °C

HÜDA PAR, 3 il ve 4 ilçenin belediye başkan adaylarını tanıttı

HÜDA PAR, 3 il ve 4 ilçenin belediye başkan adaylarını tanıttı
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin 3 il ve 4 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katılımıyla Şanlıurfa Akabe Kültür Merkezi’nde, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için bazı il ve ilçelerin belediye başkan adayları tanıtıldı.

Buna göre Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Faruk Dinç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Emin Özaslan, Siirt Belediye Başkanı adayı Abdurrahman Özcan, Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan adayı Adnan Sağlam, Bismil Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan adayı Ali Bilmez, Kahta İlçe Belediye Başkan adayı Adem Yavuz oldu.

Adayların sahneye davet edildiği sırada, fotoğraflarıyla birlikte özgeçmişleri sahnedeki ekrana yansıtıldı. Adaylar davet edilirken katılımcılar sık sık tekbir getirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Faruk Dinç kimdir?

1985 yılında Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde doğdu. 2011 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. Birçok yerel ve ulusal kanalda siyer ve sağlık konularında program yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı, Diyarbakır İl Başkanlığı, Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen 28. Dönem Mersin Milletvekili olarak Meclis'te HÜDA PAR'I temsil etmekte ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı olarak parti çalışmalarını sürdürmektedir. İngilizce, Kurmanci ve Zazaki bilen Dinç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan kimdir?

1979 yılında Şanlıurfa Suruç ilçesinde doğdu. İşletme mezunu olup uzun yıllar özel sektörde yöneticilik yaptı. Birçok kuruma iletişim ve yönetim ile ilgili danışmanlık hizmeti verdi En son bir petrol şirketinde Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Genç Düşünce Akademisi GEDAK'ın Kurucu Başkanlığı ve 2020-2023 yılları arasında HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı görevlerini yaptı. Türkiye siyasetinde bir ilk olan Cuma 11.11 Platformu'nun mimarı olan Özaslan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Siirt İl Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan kimdir?

1969 yılında Siirt'in Pervari ilçesinde doğdu. İlkokul ve Lise öğrenimimi Pervari'de tamamladı. Uzun süre gıda sektöründe ticari faaliyetlerde bulundu. İstanbul'da ithalat ve ihracat alanında ve zincir market alanında faaliyet yapan farklı şirketlerde yöneticilik yaptı. 2020 yılında HÜDA PAR'la aktif siyasete atıldı. İstanbul Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Kurucu Üyeliği ve Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı. Sahibi olduğu Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Özcan, evli ve 7 çocuk babasıdır.

Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan Adayı Adnan Sağlam kimdir?

1972 yılında Mardin’nin Sancar Köyünde doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini ikamet ettiği Ceyalnapınar’da tamamladı. Ceylanpınar Tuxublular Sancar Derneği Kurucu Başkanı olup, Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Umut Kervanı vakfı Ceylanpınar Temsilciliği görevlerini yaptı. Uluslararası Nakliye taşımacılığı yaptı. Halen Ceylanpınar’da Otomotiv sektöründe esnaflık yapmaktadır. 2013 yılında HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanlığı ile aktif siyasete atıldı. 2018 yılında 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa HÜDA PAR milletvekili adayı oldu. Sağlam, evli ve 7 çocuk babasıdır.

Bismil İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez kimdir?

1964 yılında Bismil’in Bademli köyünde çiftçi bir ailede doğdu. İlköğrenimini Bademli köyünde yaptı. 1988 yılında ailesiyle birlikte Bismil’e yerleşti ve ilçe esnafı arasında yerini aldı. Bismil’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının BİSTK Platformu çatısı altında bir araya gelmesinde ve Bismilli alim, aydın, eşraf, avukat ve kanaat önderlerinin buluştuğu Kanaat Önderleri Derneğinin kurulmasında öncülük etti. Halen Kanaat Önderleri Derneğinin Uzlaştırma Komisyonu Başkanlığı yapmaktadır. 2013 yılında HÜDA PAR Bismil İlçe teşkilatının kurucu başkanlığını yaparak aktif siyasete atıldı ve üç dönem üst üste HÜDA PAR Bismil ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Bilmez, evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

Eğil İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Durgunsu kimdir?

1980 yılında Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde doğdu. İlkokulu Eğil’de, Ortaokul ve Lise öğrenimini Diyarbakır’da tamamladı. İlahiyat Fakültesi mezunudur. Eğitimci olup bir süreliğine öğretmenlik görevinde bulunan Durgunsu aynı zamanda Peygamber Sevdalıları Vakfı olmak üzere birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yöneticilik yaptı. 2013 yılında HÜDA PAR ile aktif siyasete başladı. Diyarbakır’ın Dicle ve Eğil İlçe Başkanlıklarını yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kahta İlçe Belediye Başkan Adayı Âdem Yavuz kimdir?

1980 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde doğdu. 1999 yılında İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 28 Şubat’ın katsayı zulmünün mağdurlarındadır. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. İdeal Eğitim Vakfı Adıyaman İl Temsilciğini ve Kahta Eğitimciler Birliği Sendikası İlçe Sekreterliğini yaptı. Eğitim alanında Öğretmenlik, Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü görevlerinde bulunan Yavuz evli ve 3 çocuk babasıdır. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55