,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş’ten Aksa Tufanı operasyonu mesajı

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş’ten Aksa Tufanı operasyonu mesajı
Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş, Aksa Tufanı mesajında “Bütün dünyaya ilan ediyoruz ki malımızla, canımızla ve kanımızla Filistinli mücahid kardeşlerimizin, HAMAS’ın ve İslami Cihad’ın yanındayız ve her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyoruz." dedi

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, Aksa Tufanı operasyonu ile ilgili yayımladığı mesajda “Bütün dünyaya ilan ediyoruz ki malımızla, canımızla ve kanımızla Filistinli mücahid kardeşlerimizin, HAMAS’ın ve İslami Cihad’ın yanındayız ve maddi–manevi elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, Aksa Tufanı operasyonu ile ilgili yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bismillahirrahmanirrahim

…Zalimler, nasıl bir inkılapla devrileceklerini yakında bileceklerdir. (Şuara Suresi: 227)

Aksa Tufanı operasyonunu yapan ve yöneten kardeşlerimizden ve onları bu günler için yetiştiren annelerinden Allah razı olsun. Nice kahraman ve hafız kardeşimiz operasyonda şehit oldu, Rabbim bizi havz–ı kevserin başında mücadele sürecimizde şehit olan abilerimiz, kardeşlerimiz ve onlarla buluştursun.

Genç kardeşlerim! Mescidi Aksa ve Kudüs davası alelade bir dava değildir. Kudüs meselesi akidevi bir meseledir. Dağılmış, perişan olmuş, ihtilafa düşmüş ümmetin vahdeti, Mescid–i Aksa ve Kudüs davasını sahiplenmek ve etrafında kenetlenmekle olacaktır. Müslümanların bu dava için cihad etmeleri farzdır. Mescidi Aksa ve Kudüs’ün azad edilmesi için kendinizi hazırlayın, maddi ve manevi olarak donanın. Geceleri kıyama (namaza) durarak ve Allah’a yalvararak Kudüs’ün kurtuluşuna giden yolda bir asker, bir nefer olmak için dua edin. Beyaz kefenlerinizi giyip meydanlara çıkın. Üniversitelerinizde, okullarınızda toplantılar yapın, gençleri bilgilendirin ve bilinçlendirin.

Kardeşlerim ve bacılarım! Mescidi Aksa ve Kudüs davası mihenk taşıdır. Secdelerinizi uzatın, ellerinizi semaya açıp gözyaşları içinde Rabbinize yalvarın. Mücahitlere yardım etmesi, nusretini indirmesi ve zaferini nasip etmesi için dua edin. Bu kutsal davayı, memleketin her bir ferdinin gündemine getirin. Bacılarım! Mescidi Aksa ve Kudüs için cihad edecek evlatlarınızı salih, abid, âlim ve mücahid olarak yetiştirin. Filistin’deki bacılarınız çok çocuk doğuruyorlar ki Allah yolunda ikişer üçer şehit versinler.

Ey ümmetin aziz evlatları! Cihada koşun. Heyya alel Cihad, heyya alel Felah! Özellikle de siz Filistin topraklarına komşu ve yakın İslam beldelerinde olanlar, Gazzeli kardeşlerinizi yalnız bırakmayın. Sınırları hükümsüz kılın, fevç fevç akın edin, Filistinli mücahid kardeşlerinize katılın. Zaman bekleme ve mazeret üretme zamanı değildir. Akan sular misali çağlayın, coşun, kof kütükler gibi olan Siyonist düşmanı silip süpürenlerle birlikte olun. Rabbimiz Kur’an’ı Kerim’de şöyle buyuruyor: Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla” diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa 75)

Ey ümmetin aziz evlatları! Mescidi Aksa ve Kudüs için kıyama kalkın, ya şehadet ya zafer şiarıyla Filistin’deki kahraman mücahit kardeşlerinizin yardımına koşun, onlara ulaşacak yollar bulmaya gayret edin. Mücahitlerle birlikte Siyonist düşmana karşı omuz omuza savaşın, savaşma imkânı olmayan, şartları müsait olmayanlar imkân ve şartları oluşturma gayreti içine girsinler. Siyonistlere karşı Hz. Ali, Hz. Hamza, Hz. Ebu Dücane olun. Selahaddin Eyyubi olup Kudüs’ü azad edin, en azından katkı verin. İzzettin Kassam, Şeyh Ahmet Yasin, Fethi Şikaki, Yahya Ayyaş, Abbas Musevi olup kalplerine korku salın. Gazze’deki kardeşlerimiz layıktır, biz de layık olursak Rabbim siyonistlere Hayberi yaşatacak. Beni Kaynuka ve Beni Kureyza’nın başına getirilenleri getirecek inşallah. Kendilerini koruyacağını sandıkları beton duvarları, demir kubbeleri başlarına yıkılacak inşallah. Rasulullah Sallalahü aleyhi vesellem şöyle buyuruyor: Sizler Yahudilerle muhakkak savaşacaksınız. Harp o kadar şiddetli olacaktır ki, hatta taş: Ey Müslüman! Şu arkamdaki bir Yahudi’dir! Gel onu da öldür, diyecektir. (Müslim, Fiten)

Kardeşlerim! Malınızla Filistin’deki kardeşlerinize destek olun. Onlar yeryüzünün mustazaflarıdırlar. Ümmetin izzetini ve onurunu, kendi şahsi izzet, onur ve namusları gibi savunuyorlar. Mücahitleri silahla donatın, geride kalan eşlerine, annelerine, çocuklarına, yetimlerine yardım edin. Hz. Ebubekir, Hz. Osman, Hz. A. Rahman b. Avf olun. Rabbim malınıza bereket katacak, karşılığını kat kat verecek.

Siyonistler korkaktır, Amerika ve diğer emperyalistlere bel bağlayarak, onları arkalarına alarak çoluk çocuk, kadın yaşlı demeden Müslümanların başlarına bomba yağdırıyorlar, evlerini, yurtlarını yerle bir ediyorlar. Ekini ve nesli ateşe veriyorlar. Amerika’ya umut bağlamak ahmaklıktır, zira izzet ve kuvvet ancak Allah’tandır. Rabbimiz yüce kitabında; İzzet ancak Allah’a, Onun Resulüne ve müminlere mahsustur. Fakat münafıklar bilmezler. (Münafikun: 8) buyuruyor. Onların uçakları, füzeleri, konvansiyonel, biyolojik, kimyasal, hatta nükleer silahları varsa, bizim de imanımız var. İman en büyük nimet ve güçtür. Bazıları çıkıp “Siyonistler ve Amerika şöyle güçlüdür, böyle güçlüdür, HAMAS ve İslami Cihad kimdir ki onlara karşı çıkıyor, operasyon yapıyor?” diyorlar. Kardeşlerim! Allah’ın kudretini ve yardımını hesap etmeden, salt maddiyatçı bir mantıkla konuşmak ve davranmak günahtır. Bizim her şeye gücü yeten Kahhar Rabbimiz var. O’nun dilemesi, irade etmesi ve ‘ol’ demesi ile her şey bir anda değişir, tersyüz olur. Nice az ve güçsüz topluluk, çok ve güçlü topluluğa galebe çalmıştır. Siz hazırlığınızı yapın, cihada katılın, katılmanın yollarını bulmaya çalışın ondan sonra Rabbinize tevekkül edin.

Hizbullah cemaati olarak bütün dünyaya ilan ediyoruz ki malımızla, canımızla ve kanımızla Filistinli mücahid kardeşlerimizin, HAMAS’ın ve İslami Cihad’ın yanındayız ve maddi–manevi elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi ilan ediyoruz. Bütün Müslüman fertleri, İslami cemaatleri, tarikatları, STK’ları, İslam ülkelerini Mescidi Aksa ve Kudüs için cihada davet ediyoruz. Bugün artık söz tükenmiştir, zaman konuşma, laf üretme zamanı değil, fiilen harekete geçme zamanıdır.

Ey İslam ülkelerinin idarecileri! Kendi aranızdaki çekişmeleri ve milli çıkarları bir kenara bırakın. Filistin cihadına para, silah ve eğitim yardımında bulunun, cihada gideceklere engel olmayın, onları eğitin, sınır kapılarını açın, ümmetin evlatları Mescidi Aksa’yı ve Kudüs’ü Siyonist işgalden kurtarmak için akın etsinler. Siyonistlerden ve hamisi olan Amerika’dan korkmayın. Rabbimiz onların örümcek ağı misali güçlerini paramparça etmeye muktedirdir…

Hasbunallah Ni’me–l Vekil, Ni’me–l Mevla ve Ni’me–n Nesir!

Kardeşiniz Edip Gümüş” (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55