,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C

"Hayat Namazla Güzeldir" programının Batman final etkinliğine davet

"Hayat Namazla Güzeldir" programının Batman final etkinliğine davet
Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından "Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla yürütülen eğitim faaliyetlerinde namaz eğitimlerini tamamlayan çocukların katılımıyla 10 Eylül'de bir final etkinliği düzenleniyor.

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, yaptığı yazılı açıklamada, 10 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Parkı'nda düzenleyecekleri programa tüm halkı davet etti.

Kur'an Nesli Platformu olarak Allah'ın emri gereği Kur'an'a sımsıkı sarılmış bir neslin yetişmesini sağlamak ve ümmet olarak Allah'ın razı olacağı bir toplum haline gelebilmek için çaba sarf ettiklerini belirten Üzümcü, ömürlerinin sonuna dek bu istikamette ihlas ve takva ile yoğrulmuş bir hayatın özlemini çektiklerini söyledi.

İnsanlığın şifasının Kur'an olduğunu vurgulayan Üzümcü, "Bu inançla, vahyin saf ve berrak mesajını insanlığa ulaştırmak için faaliyetler yürütüyor, bu çerçevede büyük bir önemle namaz ibadetini merkeze alarak, terk edilmeye yüz tutmuş bu ibadeti, toplumun gündemine yerleştirmek için çabalıyoruz. Maddi ve manevi bütün yönleriyle namazın öğrenilmesi ve namaz bilincinin gelişmesi için yılın her döneminde çocuklara yönelik namaz eğitim programları düzenliyoruz. Yaz tatilinden fırsatla bu dönemde çok daha geniş bir katılımla, yüzlerce, hatta binlerce çocuğumuza bu eğitimi verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Üzümcü, iki haftalık program çerçevesinde "Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla yürüttükleri eğitim faaliyetlerinin sonunda, eğitimlerini tamamlayan tüm çocukların katılımıyla 10 Eylül Pazar günü saat 17.00'de Çamlıtepe Mahallesi Jiyan Parkı'nda bir final etkinliği düzenleyeceklerini kaydetti.

"Çocuklarınızı etkinliğe getirin"

Gerçekleştirecekleri açık alan final etkinliğine yediden yetmişe tüm halkı davet ettiklerini ifade eden Üzümcü, şunları söyledi:

"Tüm anne ve babalara, çocukların dünyasında önemli bir yer edinecek olan bu etkinliğe seccadeleriyle birlikte çocuklarını getirmelerini tavsiye ediyoruz. Bu vesileyle yaptığımız namaz çağrısına destek olmak ve çocuklarımızı daha da motive edebilmek için hassasiyetle davetimize icabet edileceğine inanıyor, etkinliğimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55