Hasankeyf'e 45 milyon TL'lik akaryakıt tesisi açıldı

Hasankeyf'e 45 milyon TL'lik akaryakıt tesisi açıldı
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yıllardır eksikliği hissedilen akaryakıt ihtiyacını karşılamak üzere, iş adamı İdris Dezen tarafından 45 milyon TL'lik benzinlik hizmete açıldı.

Hasankeyf girişinde, 3 dönüm alan üzerine kurulan tesiste 5 kişi istihdam ediliyor.

Açılışa Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali Irmak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Irmak, yaptığı açıklamada, "Hasankeyf’e yakışan bir tesis oldu. Bu güzellik, kadim ilçemize değer kattı. Sahiplerine ve tüm Hasankeyflilere hayırlı olsun." dedi.

İş adamı İdris Dezen ise, "2019’da kurulan yeni Hasankeyf’te benzinlik yoktu. Halk ya Batman’a ya Gercüş’e gitmek zorunda kalıyordu. Şimdi hem Hasankeyf’te yaşayan vatandaşlar hem de çevre köyler bundan faydalanacak. Tesisimiz tüm Hasankeyf’e hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Hasankeyf'e 45 milyon TL'lik akaryakıt tesisi açıldı

Hasankeyf'e 45 milyon TL'lik akaryakıt tesisi açıldı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.