,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 24 °C

HAMAS yetkilisi Talel Salih: Daha ne kadar Gazze'deki zulme sessiz kalacaksınız?

HAMAS yetkilisi Talel Salih: Daha ne kadar Gazze'deki zulme sessiz kalacaksınız?
Adana'da düzenlenen Filistin'e destek mitinginde konuşan HAMAS yetkilisi Talel Salih, Türkiye ve Arap ülkelerinin liderlerine seslendi.

Adana'da düzenlenen Filistin'e destek mitinginde konuşan HAMAS yetkilisi Talel Salih, Türkiye ve Arap ülkelerinin liderlerine seslenerek, "Daha ne kadar bu işgal rejimini yaptığı bu zulme sessiz kalacaksınız? Annelerimiz daha ne zamana kadar Kudüs'ü fethedecek bir Selahaddin yetiştirecek." diye sordu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilciliği, Filistin direnişine destek amacıyla Adana'da Merkez Camii yanında miting düzenledi.

Sivil Toplum Kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı mitingde, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik katliamına tepki gösterildi.

Programda bir konuşma yapan HAMAS yetkilisi Talel Salih, Gazze'deki direnişin Allah'ın izniyle ve inayetiyle zaferle sonuçlanacağını vurgulayan Salih, "Çünkü bizler Hazreti Muhammed'in, Hazreti Ebubekir'in, Hazreti Ömer'in, Hazreti Osman'ın; ve bizler İkinci Abdülhamid'in, Necmettin Erbakan'ın, Şeyh Ahmet Yasin'in, Şehit Abdülaziz Rantisi'nin, Adana'nın yetiştirmiş olduğu Şehit Sacid'in yolundan giden yiğitleriz." dedi.

Direniş güçlerinin, Gazze sınırına karşı bölgede toplanmış tam 12 bin işgal rejimi askerine 1200 mücahitle karşılık verdiğini ve işgal askerlerini bertaraf ettiğini söyleyen Salih, "Biz Allah'ın izniyle bu davamız uğruna bugün yaptığımız girişimlere devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Allah'ın izniyle sadece ve sadece Kudüs'ün özgürlüğü olacaktır." diye konuştu.

"Annelerimiz daha ne zamana kadar Kudüs'ü fethedecek bir Selahaddin yetiştirecek"

İslam ülkelerini yöneticilere de seslenen Salih, şöyle devam etti:

"Özellikle de daima yardımını yanımızda hissetmiş olduğumuz Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Daha ne kadar susacaksınız? Filistin'de, Gazze'de çocuklar evlerinde, hastanelerde ve okullarda öldürülüyor. Aynı şekilde Arap ülkelerinin liderleri! Daha ne kadar işgal rejiminin yaptığı bu zulme sessiz kalacaksınız? Bizim bu annelerimiz daha ne zamana kadar Kudüs'ü fethedecek bir Selahaddin yetiştirecek.

Direnişin başlatmış olduğu bu operasyon olduğu gibi devam edecek. Ve biz şuna inanıyoruz ki Allah'ın kendisiyle beraber olduğu kişiler bu dünyada Allah'ın izniyle zaferle çıkacaktır. Ve biz inanıyoruz ki daha önce olduğu gibi bugün de Allah-u Teala bizlerle beraberdir. Allah'ın izniyle çıkmış olduğumuz bu davada sebat ve yorulmadan bu yolumuza devam edeceğiz. Ve bir gün özgür Kudüs'te inşallah buluşacağız." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55