,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 14 °C

HAMAS yetkililerinden Ebu Suheyb Fehed: Aksa Tufanı, tüm zalimlerin tahtını salladı

HAMAS yetkililerinden Ebu Suheyb Fehed: Aksa Tufanı, tüm zalimlerin tahtını salladı
Mardin'de Aksa Tufanı'na destek mitinginde konuşan HAMAS yetkililerinden Ebu Suheyb Fehed, "Aksa Tufanı, bütün zalimlerin tahtını salladı, Müslümanlara karşı ihanet içerisinde olup düşmanla anlaşanların gerçek yüzlerini ortaya çıkardı." dedi.

Mardin'de Aksa Tufanı'na destek mitinginde konuşan HAMAS yetkililerinden Ebu Suheyb Fehed, "Aksa Tufanı, bütün zalimlerin tahtını salladı, Müslümanlara karşı ihanet içerisinde olup düşmanla anlaşanların gerçek yüzlerini ortaya çıkardı." dedi.

Peygamber Sevdalıları tarafından Mardin'de düzenlenen "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi" yoğun katılımla gerçekleşti.

15 Temmuz Şehitler Parkı'nda başlayan mitinge, Mardin'in yanı sıra çevre il ve ilçelerden de gelen duyarlı halk da destek verdi.

Mitingin açılış ve selamlama konuşmasını Peygamber Sevdalıları Mardin Derneği Başkanı Molla Fesih Memiş yaptı.

Filistin'de, dünyanın seyirci kaldığı zulüm ve işgale karşı HAMAS öncülüğünde direniş gruplarının 7 Ekim'de Aksa Tufanı operasyonuyla siyonist işgal rejimine büyük bir darbe indirdiğini belirten Memiş, "Gazze kahramanlarına karşı şaşkına dönen İsrail, hıncını sivil halktan çıkarmak istercesine 85 gündür bütün gücüyle Gazze'ye saldırıyor. Bebek-çocuk, kadın-erkek, yaşlı-yaralı ayırt etmeden herkesi katlediyor. Şu bilinmelidir ki Filistin toprakları üzerinde adı israil olan bir devlet yoktur. Nehirden denize kadar Filistin'dir. Filistin, Filistin halkınındır ve İslam diyarıdır. Kudüs ise ümmetin ortak değeridir." dedi.

Ardından konuşan HAMAS yetkililerinden Ebu Suheyb Fehed, Filistin'e desteklerinden ötürü mitinge katılanlara teşekkür etti.

"Sabırda birer örnek oldular"

Filistin halkının, işgalci siyonist rejime karşı ilk direnişini taşlarla verdiğini hatırlatan Fehed, "Ama şimdi görüyorsunuz, başını İzzeddin el-Kassam Tugaylarının çekmiş olduğu Filistin direniş mücadelesi, bugün oluşturmuş oldukları ordular ile israil ordusunu tarumar ediyor. Allah-u Teala Kur'an-ı Kerim'de, biz Müslümanlara şöyle buyurmaktadır: 'Ey Yahya! Kitap'ı sımsıkı tut.' Biz Müslümanlara lazım olan, bugün Kur'an-ı Kerim'e sımsıkı sarılıp O'nun yolunda cihat etmek için hazırlıkta bulunmaktır. Sizin mücahit kardeşleriniz de Kur'an'a olan bağlılıkları ile beraber cihat için hazırlıklarını yaptılar. Şu an gelinen aşamada, bütün dünyanın bir örnek olarak gösterdikleri sebatta, sabırda birer örnek oldular." diye konuştu.

"Mücahitlerin bugünkü yolu Selahaddin Eyyubi'nin yolundan geçiyor"

Platformun sağındaki Ebu Ubeyde ile solundaki Selahaddin Eyyubi görseline işaret eden Fehed, "Ebu Ubeyde'nin ve mücahitlerin bugünkü yolu Selahaddin Eyyubi'nin yolundan geçiyor. Hadis-i Şerif'te varit olduğu üzere Peygamber Efendimiz şöyle buyurmaktadır: İnsanlar iki kısma ayrılacaktır. Bunlardan birincisi iman ehli olup küfür onlara bulaşmaz. İkincisi ise küfür ehli olup iman onlara bulaşmaz. Olması gereken grupta, olması gereken fırkada olmamız için gözlerimize basiret veren Allah-u Teala'ya hamd olsun." diye ekledi.

"Aksa Tufanı operasyonu, bütün zalimlerin tahtını salladı"

Fehed, "Allah'a hamdolsun ki Aksa Tufanı operasyonu, bütün zalimlerin tahtını salladı. Ve yine Allah'a hamdolsun ki Aksa Tufanı operasyonu, Müslümanlara karşı ihanet içerisinde olan, düşmanla anlaşan, onlarla normalleşen hükümetlerin, düzenlerin gerçek yüzlerini ortaya çıkardı. Aksa Tufanı operasyonu ayrıca israil ordusunun çok zayıf bir ordu olduğunu ortaya koydu." ifadelerini kullandı.

"Her şeyinizle Aksa'ya olan desteğinizi sürdürün"

Türkiye'de milyonlarca insanın, Gazze'deki mücahitler ile beraber olmak ve Filistin'i özgürleştirme mücadelesi içerisinde yer almak için can attığına inandığını söyleyen Fehed, "İnşallah kanlarımız ile geri alacağımız birliğimiz, maalesef ki çizilen sınırlar ile yok edilmiş durumda şu an. Ama her ne olursa olsun, her ne engel karşımıza çıkarsa çıksın, sakın ama sakın bu hakikatten vazgeçmeyin. Yapabildiğiniz her şeyi; mali destek, maddi destek, sosyal medyada olsun, çıkacağınız bu meydanlar olsun Aksa'ya olan desteğinizi sürdürün. Ve bundan emin olun ki hiç kimse sizi görmese dahi Allah-u Teala sizi görüyor ve yaptıklarınızı biliyor. Allah-u Teala, zatının ve Resul'ünün zafere ulaşacağını belirtmiştir. Allah'ın izniyle zafere ulaşacak olanlar bizleriz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55