,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

HAMAS: Batı medyası iftiralarla dolu anlatının yanında körü körüne saf tutmamalı

HAMAS: Batı medyası iftiralarla dolu anlatının yanında körü körüne saf tutmamalı
Filistin direnişinin çocukları ve sivilleri hedef almadığı belirtilen açıklamada, " Batı medyası doğru olmalı, yalan ve iftiralarla dolu Siyonist anlatının yanında körü körüne saf tutmamalı." denildi.

 

HAMAS'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları tarafından işgalci siyonistlere karşı başlatılan Aksa Tufanı operasyonu devam ederken Batı yanlısı medya iftira dolu asparagas haberlere devam ediyor.

İşgalci siyonistlerle mücadele edilmesine ve sivillere saldırılmadığı Kassam Tugayları tarafından deklare edilmesine rağmen Gazze'deki gerçekleri görmeyen gözü kör medya, İzzeddin Kassam mücahitlerine iftiralar atıyor.

Medyanın yalan haberleri üzerine açıklamalarda bulunan HAMAS, "Filistin direnişi çocukları hedef almıyor ve Batı medyası doğru olmalı, yalan ve iftiralarla dolu siyonist anlatının yanında körü körüne saf tutmamalı. Biz, İslami Direniş Hareketi "HAMAS" olarak, Filistin halkımıza ve onların direnişine karşı yalan ve iftiralarla dolu siyonist anlatıyı profesyonelce olmayan bir şekilde benimseyen bazı Batılı medya kuruluşlarının öne sürdüğü uydurma iddiaların yanlışlığını kategorik olarak teyit ediyoruz. Çocukları öldürmek, kafalarını kesmek, sivilleri hedef almak. Biz bu ön yargıyı kabul etmiyoruz." denildi.

"Filistin direnişi ve El-Kassam Tugayları, Mescid-i Aksa Tufanı'nda siyonist askeri ve güvenlik sistemini hedef almak için çalıştı."

İşgalci siyonistlerin yaptığı katliama dikkat çekilen açıklamada, "Doğrulanmayan siyonist söylemi, işgalin suçlarını ve Gazze'de gece gündüz işlediği katliamları örtbas etme çabasıyla medyanın çöküşünden başka bir şey değil. Sivilleri hedef alarak onların elektrik, su, gıda ve tıbbi malzemelerini keserek savaş suçları ve soykırıma varan eylemler gerçekleştiriyor. Filistin direnişi ve El-Kassam Tugayları, Mescid-i Aksa Tufanı'nda siyonist askeri ve güvenlik sistemini hedef almak için çalıştı. Bunlar meşru hedeflerdi ve aynı zamanda sivillerden uzak durmaya çalıştılar. Buna birçok kişi şahit oldu. Video alanı klipleri ve birçok yerleşimci medya aracılığıyla bunu video tanıklıklarıyla anlattı." ifadelerine yer verildi.

"Siyonist saldırganlığın seyrini haberleştirirken ve medyada yayınlarken objektif ve profesyonel olun ve siyonist anlatıyı pervasızca ve körü körüne benimsemeyin"

Batılı medya kuruluşlarına seslenen HAMAS son olarak şunları kaydetti:

"Siyonist anlatıya karşı önyargılı olan Batılı medya kuruluşları, Gazze Şeridi'nde halkımıza karşı işlenen siyonist suçun boyutundan bahsetmedi. Bu suç, tüm mahalleleri tamamen yok etti ve konutları sakinlerinin başına bombalayarak ölüme yol açtı. Şu ana kadar 260'ı çocuk, 230'u kadın olmak üzere 950 Filistinli sivil öldürüldü. Hepimiz, hiçbir uyarıda bulunmadan, ancak soykırım ve savaş suçu olarak tanımlanabilecek bir siyonist suçla karşı karşıyayız. Bu nedenle Batılı medya kuruluşlarına çağrıda bulunuyoruz: 'Siyonist saldırganlığın seyrini haberleştirirken ve medyada yayınlarken objektif ve profesyonel olun ve siyonist anlatıyı pervasızca ve körü körüne benimsemeyin.' " (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55