,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 24 °C

Halk, İslam ülkelerine siyonistlere karşı birlik çağrısında bulundu

Halk, İslam ülkelerine siyonistlere karşı birlik çağrısında bulundu
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığının "Aksa Tufanına Destek" mitingine katılan vatandaşlar, HAMAS'a destek verdiklerini belirterek, halkı Müslüman olan İslam ülkelerinin liderlerine ise siyonistlere karşı birlik çağrısında bulundu.

 

Bu tür mitinglerin HAMAS'a güç, siyonist işgal rejimine ve kafirlere de korku verdiğini belirten vatandaşlar, Filistinli Müslümanlara maddi ve manevi desteklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Dünya Müslümanlarının vahdetlerini oluşturup siyonistlerle olan tüm ilişkilerini tereddütsüz kesmeleri gerektiğini belirten vatandaş, bunda en büyük görevin halkları Müslüman olan İslam ülkelerinin liderlerine düştüğünün altını çizdi.

Mehdi Sansarkan

"Mitingler dünyadaki diğer Müslümanların uyanışına bir vesiledir"

Filistinli Müslümanların yanında olduklarını göstermek için etkinliğe geldiklerini belirten Mehdi Sansarkan, "Bu gibi mitinglerin manevi desteği var. Oradaki kardeşlerimiz burada onların yanında olduğumuzu görmeleri bile onlara manevi bir destek sağlıyor. Dünyadaki diğer Müslümanların da uyanışına bir vesiledir." dedi.

Mehmet Emin Yahmahan

"Sonuna kadar HAMAS'ın arkasındayız"

HAMAS'a destek verdiklerini ifade eden Mehmet Emin Yahmahan, "Batman halkı olarak Aksa Tufanına destek mitingine geldik. Aksa Tufanının tüm ümmetin kurtuluşuna vesile olacağına inanıyoruz. Sonuna kadar HAMAS'ın arkasındayız. İsrailin sonunun geleceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Mehmet Akın

"Bir olmadığımız için kardeşlerimiz Filistin'de katlediliyor"

Gazze için mitinge geldiklerini dile getiren Mehmet Akın, "Müslüman ülkeler beraber olmalıdır. Eğer beraber olmazlarsa bu iman zayıflığındandır. Onun içindir ki kardeşlerimiz Filistin'de katlediliyor. Orada yapılanlar soykırımdır. Eğer beraberliğimiz sağlamazsak sıra Lübnan'a, Ürdün'e, Mısır'a, Suudi Arabistan'a ve Türkiye'ye gelecek. Biz bunu bilelim. Kafirlerden Müslümanlara kardeş olunmaz." ifadelerini kullandı.

"Gazze'de kadın, çocuk, ihtiyarlar ölüyor"

Filistinli Müslümanların yanında olduklarını belirten Abdurrahman Karavil ise "Gazze'de kadın, çocuk, ihtiyarlar ölüyor. Müslümanlar birlik olurlarsa İsrail perişan olur." dedi.

Doğan Kayrı

"Eğer şimdi bu zulme başkaldırmazsak yarın bütün Müslüman ülkede zulüm olacak"

Gazze'de yaşanan zulme seyirci kalınmaması gerektiğini söyleyen Doğan Kayrı, "Şu an Gazze'de kardeşlerimiz zulüm altındadır. Eğer şimdi bu zulme başkaldırmazsak yarın bütün Müslüman ülkede zulüm olacak. Dünyadaki tüm Müslümanlara sahip çıkmalıyız. Eğer sahip çıkmazsak imanımızda sıkıntı var demektir." şeklinde konuştu.

Sümeyye Narin

"Artık uyuduğumuz yataktan, yediğimiz yemekten utanır olduk"

Gazze'deki çocukların vahşice katledilmelerinden çok rahatsız olduklarını belirten Sümeyye Narin ise şunları söyledi:

"Bütün Müslümanları, Arap ülkelerini ve herkesi bu siyonizme ve isailin bu barbarlığına son vermeye davet etmek istiyoruz. Kalplerinde bir nebze iman varsa bu zulme sesiz kalmamaları gerekiyor. Artık uyuduğumuz yataktan, yediğimiz yemekten utanır olduk. Kendimizi onların yerine koyarak çocuklarımızı düşünüyoruz. Çocuğumuza ufak bir şey olsa dünyayı yıkmaya başlıyoruz ama biz buradan onları seyretmekle kalıyoruz. Elimizden hiçbir şeyin gelmemesi bizi kahrediyor. Evladımızı, eşimizi ve kendi canımızı Mescid-i Aksa için feda etmek istiyoruz. Bu zulme sessiz kalanlar da dilsiz şeytandır. Allah'ın izniyle Mescid-i Aksa güzel günler görecek ve siyonitler de bitecektir."

Zehra Tekin

"İçimiz yanıyor"

Aksa Tufanı mitingine destek olmak için geldiğini söyleyen Zehra Tekin, "Allah Teâlâ Amerika ve israili kahru perişan etsin. Bu dehşet verici görüntüleri gördüğümüz için içimiz yanıyor. Rabbim bu mitingi düzenleyenlerden razı olsun. Her zaman Müslümanların destekçisiyiz. Rabbim Filistinlileri muvaffak etsin." dedi.

Sevda Ay

"Sözün bittiği yerdeyiz"

Filistinlileri katleden işgal rejimine tepki gösteren Sevda Ay, "Rabbim israili kahru perişan etsin. Yapılan vahşet ve katliamlara karşı diyecek hiçbir şey bulamıyorum. O görüntülerde o kadar çocuğun öldürüldüğünü görmek ve milleti perişan hele sokmaları çok acı verici. Şu an sözün bittiği yerdeyiz."

Seher Saygın

"Savaşmaya da hazırız"

Gazze'deki katliama sessiz kalınmaması çağrısında bulunan Seher Saygın, "Buraya Gazze'nin yalnız olmadığını göstermek için geldim. Her zaman yanlarındayız ve gerekirse savaşmaya da hazırız. Buradan herkese sesleniyorum; lütfen bu katliamlara karşı kayıtsız kalmayın. Gerekirse onlarla savaşılmalıdır. Savaş olursa bizlerde hazırız." diye konuştu.

Behiye Aktaş

"Gazze'ye yardım gönderilmeli"

Behiye Aktaş ise "Allah Müslümanları bir yapsın ve çoğaltsın. Allah israilin boynunu kırsın ve ona gazabıyla muamele etsin. Siyonistler küçük çocukları ve yaşlıları öldürüyor. Gazze'de katliam yapıyorlar. Bütün Müslümanlar birleşip Gazze'ye yardım göndermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Sultan Karaalp

"Televizyon seyredemez oldum"

Sultan Karaalp da şunları kaydetti: "Filistin için buraya geldik. Orada barışın sağlanmasını istiyor ve kimsenin hakkının kimsede kalmamasını istiyoruz. Siyonistler Gazze'de çocuk, kadın, bebek, yaşlı demeden katlediyor. Bu yüzden televizyon seyredemez oldum. Allah israile gazabıyla muamele etsin inşallah."

"Aksa Tufanına Destek" mitingine katılan çocuklar ise duygularını dile getirerek, özellikle siyonistlerin Gazze'de çocuklara yaptığı katliam ve soykırıma dikkat çekip İslam ülkelerine ordularıyla israile karşı silahlı müdahale etmelerini istedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55