,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

Halk, Filistinlilere destek işgal rejiminin mallarına boykot çağrısı yaptı

Halk, Filistinlilere destek işgal rejiminin mallarına boykot çağrısı yaptı
HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonuna destek verdiklerini, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik katliamlarını ise lanetlediklerini belirten Batmanlılar, işgal rejiminin ürünlerini boykot etme çağrısında bulundu.

Yahudi ürünlerinin alınmasının Gazze'ye bomba olarak geri döndüğünü, bu nedenle boykotun süreklilik arz etmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, Kudüs, Filistin meselesinin asla gündemden düşmemesi gerektiğini ifade etti.

Tüm dünyanın Gazze'deki katliam ve soykırıma karşı kör ve sağır kesildiğine dikkat çeken vatandaşlar, hakları Müslüman olan İslam ülkelerinin liderleri başta olmak üzere tüm herkesi siyonist vahşeti durdurmaya çağırdı.

Mehmet Selim Ekin

"Ailece boykota katıldık"

İşgal rejiminin mazlum Filistin halkına dönük zulümlerin devam ettiğini belirten Mehmet Selim Ekin, "Müslümanlar olarak buradan onları telin ediyoruz. Tüm Müslümanları onların mallarını boykot etmeye davet ediyoruz. Ailece boykota katıldık. Bunu akraba ve çevremizdeki tanıdıklarımızdan da bekliyoruz. Allah'tan temennimiz Filistinli ve HAMAS'lı mücahit kardeşlerimizin muzaffer olmalarıdır." dedi.

İsmail Sevdi

"Tüm vatandaşlar boykota katılmalı"

7 Ekim'den itibaren siyonistlerin Gazze'deki insanlara yönelik yoğun saldırılarının olduğunu dile getiren İsmail Sevdi, "Bu saldırılar artık soykırımı aşmış durumda. Şu an oradaki kardeşlerimizin yanına gidip destek olma şansımız yok ama elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya ve haklı davalarını anlatmaya, dua etmeye, maddi, manevi yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siyonistlerin mallarını ve siyonistleri destekleyen malları almıyoruz ve boykot ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu konuda duyarlı olmaya ve boykota katılmaya davet ediyoruz. Çünkü boykot çok önemli ve israilin birçok şirketi zarar etmeye başladı ve değer kaybediyor. Bu da boykotun işe yaradığını gösteriyor." diye konuştu.

İdris Ekinci

"Tüm dünya çocukların ölümünü seyrediyor"

Gazze'de yaşanan saldırıların kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden İdris Ekinci ise şunları söyledi:

"Çünkü orada çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve insanlar ölüyor. Allah israilin belasını versin. Kimse Gazze'ye yardım etmiyor ve herkes ancak seyrediyor. Bütün ülkelerin artık bir şeyler yapması lazım. Çocuklar nasıl öldürülüyor? Dünyada böyle bir vahşet olamaz. Gazze'de insanlar katlediliyor ve insanlar ancak televizyonların başlarında seyrediyor. Bizden gelen onların bütün mallarını boykot etmektir."

Zümer Tekin

"Gazze'deki zulme sessiz kalmamalıyız"

Bir aydan fazla bir süredir Gazze'de yapılan soykırım ve katliamın gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Zümer Tekin de şunları kaydetti:

"Müslümanlar olarak bizlerde burada israil ürünlerine karşı boykot uygulamaya çalışıyoruz. Tüm Müslümanların ve insan olan herkesin boykota destek olmalarını istiyoruz. Gazze'de yapılan bu zulme sessiz kalmamamız gerekiyor ve elimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız. Boykotla olacaksa boykotla, insanlığın ve Müslümanlığın gereği neyse onun yapılması gerekiyor. Savaşı durdurmak için ne gerekiyorsa yapmalı ya da HAMAS'a silah desteği verilmelidir."

Bilal Tutuman

"İslam ülkelerinden ses çıkmıyor"

İşgal rejiminin saldırılarına tepki gösteren Bilal Tutuman, "İsraillin Gazze'de yaptığı bu vahşeti hiç kimse yapmadı. Çocukları, kadınları ve sivil halka karşı katliamlar yapıyor. Müslüman ülkelerin bu duruma ses çıkarmamasına çok şaşırıyoruz. O kadar Müslüman devleti var ama hiçbirinden istenilen ses çıkmıyor. Şu anda Müslüman ülkelerin Gazze'ye asker göndermesi gerekirdi. Niye bütün Yahudiler Müslümanlara karşı toplanıyor da Müslümanlar niye toplanmıyor? Müslüman ülkelerin artık bir somut adım atmaları gerekmektedir ki o vahşeti dursun." ifadelerini kullandı.

Ayten Akdaş

"Herkes zulme seyirci"

Gazze'deki katliama dünyanın adeta seyirci kaldığının altını çizen Ayten Akdaş, "Gazze'deki Müslümanların başına gelenleri televizyonlardan seyrediyoruz ve çok üzülüyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor. Ondan dolayı uyku uyumak bizlere haram olmuş. Siyonistler bu zulmü yapıyor ama kimse bir şey demiyor ve zulmü durduramıyor. Herkes bunlara seyirci kalmış. İsrail zalimi çocuk, yaşlı demeden her şeyi yok ediyor. Bu zulme dur deyip israil ürünlerini boykot edelim." dedi.

Meryem Çakar

"İslam alemi israil ürünlerini boykot etmeli"

"Müslüman kardeşlerimizin zulüm altında olması ve dünya liderlerinin buna kayıtsız kalması bizleri rahatsız ediyor" diyen Meryem Çakar ise şunları söyledi:

"Bizlerde elimizdeki imkânlara göre ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıyoruz. Bunun için her zaman hazırız. Tüm İslam aleminin de israil ürünlerini boykot edip almamalarını rica ediyoruz. Vatandaşlar da boykota katkı sağlamalıdır. Özellikle israil ürünlerine karşı yapılan indirimlere kimse aldanmasın."

Behiye Akdaş

"İsrail çocukları, kadınları öldürüyor"

Behiye Akdaş da "İsrail çocukları öldürüyor, kadınları, yaşlıları öldürüyor ve büyük katliamlar yapıyor. Allah Müslümanların yardımcısı olsun, onları bir kılsın ve Müslümanlara kuvvet versin inşallah." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55