,
  • BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 15 °C

HAKSİAD Van Şubesi, Kahramanmaraş'a 1 tır erzak ulaştırdı

HAKSİAD Van Şubesi, Kahramanmaraş'a 1 tır erzak ulaştırdı
Sivil toplum kuruluşları gönüllüleri ile birlikte depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, yaraların sarılması için aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Birçok kuruluş; depremin ilk saatlerinden beri deprem bölgelerinde kardeş kuruluşlarıyla birlikte yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla depremzedelere yardım elini uzatıyor.

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Van Şubesi, depremzedelere ulaştırılmak üzere Kahramanmaraş'a 1 TIR erzak ulaştırdı.

Vakfın koordinasyon merkezinde Umut Kervanı gönüllülerince tasnif edilen gıdaların aşevlerinde yemek yapmak ve depremzedelere ulaştırmak için kullanılacağı öğrenildi.

"Yaralar sarılıncaya kadar depremzedelerle dayanışma içerisinde olacağız"

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran

İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada HAKSİAD Van Şubesi'ne teşekkür eden Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, hayırseverlerin göndermiş olduğu yardımları deprem bölgesine ulaştırmaya devam edeceklerini belirterek "Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesindeyiz, bugün depremin 17'nci günü ve hayırseverlerimizin destekleri sürüyor. Bugün de HAKSİAD Van Şubesi'nin göndermiş olduğu kuru gıda ve bakliyat TIR'ımız geldi. Yardımları hızlı bir şekilde aşevlerine ve depremzedelere ulaştıracağız. Hala çok ihtiyaç var, Allah tüm hayırseverlerimizden razı olsun, desteklerini bekliyoruz. Yaralar sarılıncaya kadar depremzedelerle dayanışma içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı.

"Vatandaşların bir an önce normal hayata dönmeleri için her noktada yardımlarını bekliyoruz"

HAKSİAD Van Şubesi Üyesi Muzaffer Balıkçı

Van'dan getirdikleri gıda tırını en kısa sürede depremzedelere dağıtacaklarını belirten HAKSİAD Van Şubesi Üyesi Muzaffer Balıkçı, "Bu konuda bize katkıda bulunan tüm dernek üyelerinden Allah razı olsun. Burada gerçekten çok büyük bir mağduriyet var. Yardım eden kardeşlerimizin de sahada çalışmaları görmek için buraya gelmelerini istiyoruz. Biz de böyle bir deprem felaketini Van'da yaşadık. Fakat bizim yaşadığımız deprem bu depremin yanında çok küçük kalır. İş adamları olarak bir çağrımız vardır. Dün fabrikası olan iş adamları bugün bir çadıra ve gıdaya muhtaç durumdalar. Dolayısıyla bugün dayanışma günüdür. Bütün vatandaşların bir an önce normal hayata dönmeleri için her noktada yardımlarını bekliyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55