,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 19 °C

HAKSİAD Adana Şube Başkanı Ölmez'den israil mallarına boykot çağrısı

HAKSİAD Adana Şube Başkanı Ölmez'den israil mallarına boykot çağrısı
HAKSİAD Adana Şube Başkanı Ahmet Ölmez, işgalci İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıların kabul edilemez olduğu söyleyerek, israil'in ürettiği malların boykot edilmesini ve 'Siyonist israil'e dur!' demek istediklerini belirtti.

HAMAS'ın 7 Ekim Cumartesi günü başlattığı operasyonun ardından, terör şebekesinin Filistin halkına yönelik ağır bombalarla gerçekleştirdiği katliamlar sürüyor.

İşgalcilerin Filistinli sivillere yönelik gerçekleştirdiği katliamlara bir tepki de HAKSİAD Adana Şube Başkanı Ahmet Ölmez'den geldi.

Siyonist işgalciler tarafından Filistin'de gerçekleştirilen ve insanlık suçu olan hastane saldırısını kınayan Ölmez; sığınacak yer arayan, yaralı, masum sivillerin bu saldırının hedefi olmasının kesinlikle kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti.

"Filistin halkına sistematik bir şekilde soykırım uygulanmaktadır"

İşgalcilerin Filistin'e yönelik yılladır sürdürdüğü katliamları son 2 haftadır daha da arttırarak sürdürdüğüne dikkati çeken Ölmez, "İşgalciler, acımasız ve orantısız saldırıları nedeniyle Filistin halkına sistematik bir şekilde soykırım uygulamaktadır. İşgalciler, özellikle Gazze'de, insanlık vicdanına, uluslararası insan haklarına ve hiçbir insani hukuka uymayan, zalimane bir şekilde yüz binlerce insana dünyanın gözü önünde zulüm etmektedir. Filistinli kardeşlerimizin en temel yaşam hakkı dahi engellenmekte ve büyük bir insanlık suçu işlenmektedir. Gazze'yi adeta büyük bir cezaevine çeviren işgal rejimi, Filistin halkını kadın, çocuk, genç, yaşlı, demeden bombalarla, savaş uçaklarıyla ve füzelerle, uluslararası savaş hukukunu da çiğneyerek katletmektedir." diye konuştu.

"İlaç, gıda, elektrik ve su gibi ihtiyaçlar kesintisiz olarak sağlanmalıdır"

İşgalci rejimin kendi tarihinden ders çıkarmadığı gibi insanlık tarihine de kara sayfalar eklemeye devam ettiğini vurgulayan Ölmez, sözlerine şöyle devam etti:

"Uluslararası kamuoyunun, olaylarda adil ve insani bir yaklaşım benimsemesi gerekmektedir. Sivil ve savunmasız insanların öldürülmesi engellenmelidir ve acil bir şekilde temel ihtiyaçlarını karşılamaları için ilaç, gıda, elektrik ve su gibi ihtiyaçlar kesintisiz olarak sağlanmalıdır. Sivil katliamlar durdurulmalı, insani yardımlar hiçbir şekilde engellenmemeli ve Filistin'in bir devlet olarak tanınması başta olmak üzere, adil ve kalıcı bir ateşkes sağlanması gerektiği bilinmelidir." şeklinde konuştu.

"Tüm tüketicilere, işgalcilerin mallarını satın almama ve boykot etme çağrısında bulunuyoruz"

İşgali durduracak şeylerden birinin de onların ürettiği malları almamak ve boykot etmek olduğunu vurgulayan Ölmez, sözlerini şöyle tamamladı:

"HAKSİAD olarak, işgalciler ile ilişkilerin kesilmesi ve Müslüman bir ümmet olarak yapacağımız en önemli şeyin, onların ürettiği malları boykot ederek 'Siyonist işgale dur! demek olduğunu düşünüyoruz. Bununla birlikte HAKSİAD olarak, işgalcilerin mallarına karşı bir boykot kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Tüm tüketicilere, gerçekleştirilen katliamlar nedeniyle onların mallarını satın almama ve boykot etme çağrısında bulunuyoruz. Necip milletimizin bu hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yoktur." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55