,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

Gündüz: İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin finans merkezleridir

Gündüz: İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin finans merkezleridir
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri karşısında Türkiye'nin tutumunu doğru haklı yerinde bulduklarını dile getirdi.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz, "Türkiye Dış politikada güçlü bir ülkedir çünkü içte istikrarlı bir ülkedir. İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin finans merkezleridir. PKK FETÖ ve LGBT destekçisi bu ülkeler Türkiye için tehlikedir. NATO Türkiye ile güçlüdür." dedi.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz,  Ankara'da Baş Liderlik ofisinde yaptığı açıklamada İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleri karşısında Türkiye'nin tutumunu doğru haklı yerinde bulduklarını dile getirdi.

Türkiye'nin içte istikrarlı olduğu için dış politikada oldukça güçlü hamleler yapan güçlü bir durumdaolduğunu belirten Gündüz, "Türkiye içte istikrarlı olduğu için dış politikada oldukça güçlü hamleler yapan güçlü bir durumdadır. Türkiye'de 20 yıldır var olan tek parti hükümeti İktidarı dış politikada Türkiye'ye tutarlılık ve güven kazandırmıştır. ABD'de bu süreçte 4 başkan değişmiş AB ülkelerinde birçok hükümetler değişmiştir. Türkiye NATO için en önemli ülkelerinden biridir ve NATO Türkiye ile güçlüdür. Bizim için tehlike olan ve iki yüzlü olan ülkelere karşı Hükümetin tavrı doğrudur haklıdır yerindedir. İsveç ve Finlandiya sözde demokrasi ve özgürlükler ülkeleridir ama o sözde demokrasi ve özgürlükleri bizim için tehlikedir. PKK'nın resmi büroları olan ülkelerdir. Fetö'nün finans ve eleman bulundurdukları ülkelerdir. Ve özellikle sosyal tahribat yapan ahlaki çürümüşlük kaynağı olan ve siyasi apart olan LGBT vakıf ve derneklerini en çok fonlayan ülkeleridir. LGBT dernekleri adı altında siyasi muhalif kitleler oluşturuluyor. PKK'ya operasyon yapıldığı zaman LGBTliler Taksim'de protesto yapmaktalar bu durum o yapıların siyasi apart olarak da kullanıldıklarını gösteriyor ve bu yapıların en büyük finans destekçileri İsveç Finlandiya. Hükümetin bu ülkelere karşı haklı tutumunu doğru bulup destekliyoruz. Dış politikada dik duran ne istediğini bilen bir anlayış devletimize itibar katmaktadır." ifadelerini kullandı.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55