,
  • BIST 9981.92
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 30 °C

Gündüz: "Bu deprem doğal değil yapay bir deprem ve ülkemize bir saldırıdır"

Gündüz: "Bu deprem doğal değil yapay bir deprem ve ülkemize bir saldırıdır"
Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz: "Bu deprem doğal değil yapay bir deprem ülkemize devletimize yönelik bir saldırıdır. Fay hattına müdahale etmek mümkündür ve bu yapılmıştır. Ölenler şehittir." dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremle ilgili açıklama yapan Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz şu şekilde konuştu: "Depremde vefat edenler şehittirler hepsine Allah'tan rahmet diliyorum yaralılara acil şifalar ve tüm ülkemize geçmiş olsun diliyorum. Fay hatlarına müdahale edilerek deprem oluşturmak mümkündür ve bugünkü teknoloji ile çok kolaydır. Elektromanyetik enerji ile sismik hareketlilik ve sondajlama ile patlatma yapmak ve fay hattındaki enerjiyi harekete geçirmek mümkündür. Zaten kırılmaya yakın olan fay hattına dışardan küçük bir müdahale ile bu ölçekte bu şiddette ve büyük bölgede deprem oluşturmak son derece kolaydır. Petrol sektöründe zaten depremler yapılıyor."

Kahramanmaraş'ta ABD şirketlerinin yıllardır petrol arama çalışmaları yapıp sondajlama yaptığına dikkat çeken Gündüz, "Deprem öncesi çok büyük bir patlama olduğu görüntüleri de vardır. 20 yıl önce planı yapılan ve tatbikatı gerçekleştirilen bir deprem yaşadık! ABD Millenium Challenge adını verdiği proje ve tatbikat ile 2002 yılında bunun hazırlığını binlerce asker ile haftalarca süren bir tatbikat yapmışlardı! Büyük deprem sonrası yönetilmez halen gelen ülkeye uluslararası yardım bahanesi ile askeri müdahale edilip yönetime el koyuluyor! Bu açık net ortadadır ve uluslararası gündem olmuş basına yansımış bir olaydır. Bu hadise teori değildir somut yaşanmış tatbikatır." dedi.

ABD ve birçok Avrupa ülkesinin birkaç haftadır vatandaşlarını güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye seyahat etmemelerini ikazında bulunduğuna dikkat çeken Gündüz,  "ABD ve birçok Avrupa ülkesinin birkaç haftadır vatandaşlarını güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye seyahat etmemelerini ikaz etmekteydi ve birçok ülke konsolosluklarını kapatmışlardı! Ya bu işi yapanlar doğrudan bunlar ya da bu işi yapan taşeronlar ile bağlantıları var ve bundan haberleri vardı! Her iki durumda da suçlular kalleşler! ABD bu depremin neresinde bu soru yüksek sesle sorulmalı! Şehit sayımız çok yaralı sayımız çok maddi hasar çok fazla ama biz bu şer güçlerin hedeflerine ulaşamadıklarını görüyoruz çünkü bu depremle hedef Ankara'yı da İstanbul'u da yıkmak çok şükür ki bu olmadı ve inşallah da olmayacak! Devletimiz olayın farkında o yüzden son bir yıldır ülke genelinde özellikle depreme vurgu yapılmakta ve deprem tatbikatları yapılmaktaydı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55